19 / 03 / 2024

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisi açıldı

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisi açıldı

Şehzadeler İlçesi Karaoğlanlı Mahallesi’nde 2012 yılında yapılan Atık Su Arıtma Tesisleri’nde mutlu son yaşandı. Uzun yıllar bekletilen Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisleri sonunda faaliyete geçirildi.

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. Gecikme zammı cezalarına da büyük indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Samsun'un tüm ilçeleri atık su arıtma tesisine kavuşuyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada "Allah'a şükürler olsun şehrimizde şu anda bir dirhem, bir kaşık dolu pis su bile denize gitmiyor" dedi ve Samsun'un içme suyuna nasıl kavuştuğunu anlattı.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Manisa Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, atıl durumda bulunan Şehzadeler ilçesindeki Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni yapmış olduğu çalışmaların ardından aktif hale getirdi.

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisi açıldı Haberi

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisi açıldı


Şehzadeler İlçesine bağlı Karaoğlanlı Mahallesi’nde 2012 yılında yapımı tamamlanan Atık Su Arıtma Tesislerinde mutlu sona ulaşıldı. Uzun yıllar bekletilen Karaoğlanlı Atık Su Arıtma Tesisleri sonunda faaliyete geçirildi. 


Yapımının tamamlanmasının ardından 3 yıl sonra 3 kilometre boru döşenerek, çalışmaları tamamlandı. Arıtma tesisleri tam kapasiteli çalışmaya başladı.


DENGE VE ETV GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından Karaoğlanlı Mahalleye dönüşmüştü. Milyarlar harcanarak temeli atılan arıtma tesisleri de adeta unutulmuştu. Bir süre kaderine terk edilen arıtma tesisleri 3 yıl aradan sonra tamamlanarak hizmete açıldı. Borular geldi arıtma tesisleri çalışmaya başladı. 3 yıl önce milyarlar harcanarak yapılan arıtma tesislerinin son halini yine Denge Gazetesi gündeme getirdi. Gazetemiz, borular olmadığı için arıtma tesislerinin çalışmadığını duyurmuştu. Haberimizin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü gerekli...