19 / 04 / 2024

karasu turizmi

karasu turizmi

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Kongre turizmi 4 milyar dolara yaklaştı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor.

Etkinlik turizmi 4 milyar dolara dayandı!

10 yıl içerisinde dünyada adeta bir trend haline dönüşen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi (MICE - Meeting - Incentive - Congress - Event), Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Karasu'da altyapı çalışmaları devam ediyor!

Zeki Toçoğlu, Karasu'da bir dizi programa katıldı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediyesi ile ortak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ahmet Misbah Demircan: Yol çalışmaları turizmi geliştiriyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy bölgesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının turizmi geliştirdiğini söyledi.

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Sağlık Turizmi Koordinasyon Kuruluşu kuracağız!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu: "Sağlık turizmindeki hedeflere sistemli ve belirlenen zamanda ulaşabilmek için Bakanlığımız koordinasyonunda, "Sağlık Turizmi Koordinasyon Kuruluşu"nu oluşturacağız." dedi...

Zeki Toçoğlu: Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız!

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu ziyaret etti. Başkan'ı tebrik eden Toçoğlu ziyareti sırasında " Karasu'ya Mavi Bayrak alacağız " dedi

Selçuk'ta Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurulacak!

2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyle

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Karasu'da 35 milyon liralık altyapı yatırımı yapılacak!

Karasu’da bir dizi programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin kuzey bölgesine yeni bir müjde daha verdi. Toçoğlu, İlçemize değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz, dedi.

karasu turizmi Haberi

karasu turizmi

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde yoğunluk yaşanıyor. Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor. Günübirlik ve otellerde konaklayan binlerce tatilci nedeniyle ilçe, en kalabalık günlerini geçiriyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AA muhabirine, ilçenin sahili ve kumsalıyla çok değerli olduğunu söyledi. Karasu'nun 350-400 bin nüfusu barındırdığına dikkati çeken Ağun, "Aslında gerçek kış nüfusumuz şehir merkezi olarak 32-33 bin civarında ancak yaz aylarında en az 10 kata katlanarak 300 ile 500 bin arasında değişen nüfus oluşuyor. Bunların yanında yerli ve yabancı turist olmak üzere yurdumuzun çeşitli yörelerinden gelenler var" diye konuştu. Ağun,...