24 / 04 / 2024

karayolları İhtisas Fuarı

karayolları İhtisas Fuarı

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Mega projeler görücüye çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın açtığı ve 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği 4.Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı büyük ilgi ile karşılanıyor…

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

14 yılda 340 milyar TL'lik ulaşım yatırımı yapıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, fuarda açıklamalarda bulundu.

40 milyarlık mega projeler Mayıs'ta vitrine çıkıyor!

3.Havalimanı, 3. Köprü, Avrasya Tüneli gibi mega projelerin gerçekleştiği Türkiye’de bu büyük projelere imza atan firmalar 2. kez Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda bir araya geliyor.

5. Uluslararası İskele Kalıp Fuarı'na müteahhitlerden ziyaret!

5. Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı'na müteahhitler büyük ilgi gösterdi.

Türkiye'nin mega projeleri Mayıs'ta Ankara'da buluşacak!

Dünyadaki değişim ve gelişmelerin çok yakından takibi ve uygulamalardan edinilen deneyimler sonucunda dünyanın merakla beklediği, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek mega projeler bu kapsamda organize edilen II. Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda bir araya gelecek…

karayolları İhtisas Fuarı Haberi

karayolları İhtisas Fuarı

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde açıldı. Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, yaptıkları çalışmaları sadece mühendislik olarak sınırlamamak gerektiğini, aynı zamanda sanat eseri yaptıklarını ifade etti.

Bugün kapılarını açan ve 6 Ekim’e kadar yaklaşık 5 bin kişinin ağırlanması planlanan fuarın açılışında açıklamalar yapan Uraloğlu, “Ülkemizin en büyük ulaştırma projelerinde tüm paydaşların buluştuğu 3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ulaştırma sektöründe her alanda teknolojik gelişmelere açık olduklarını bildiren Uraloğlu, başarıda kamu özel ortaklığının önemli kilometre taşı olduğunu ifade etti. 

Uraloğlu, her zaman “başarılara mutlaka yeni başarılar eklemeliyiz” düşüncesiyle ilerlediklerini kaydederek, şöyle devam etti:

“2002 yılında başlatılan bölünmüş yol hamlesiyle 20168 kilometre tamamlandı. Şu an toplamda 27 bin kilometreye yaklaştık. 8544 köprü, 460...