26 / 04 / 2024

karayolları zincirlikuyu arazisi

karayolları zincirlikuyu arazisi

Levent Oto Sanayi Sitesi ile Maslak'taki Atatürk Sanayi sitesi, Karayolları'na ait Zincirlikuyu'daki 96 bin 505 metrekarelik arazinin 800 milyon dolara Zorlu Grubu'na satılmasının ardından İstanbul'daki en değerli araziler konumuna geldi.

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin 2. oturumu 7 Haziran'da!

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren ikinci oturumu 7 Haziran Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Küçükyalı Karayolları arazisi için itiraz!

Fatih Kıyman Maltepe Forumu ve bileşenleri, Maltepe Çınarlı mahallesinde bulunan ve 26 Mayıs'ta ihaleye çıkacak Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü arazisi için itiraz dilekçesi vermek için harekete geçti.

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

Küçükyalı Karayolları arazisi imar planı askıda!

Maltepe Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin imar planı askıya çıktı. 132 bin 107 metrekarelik alanda ticaret + konut, park, belediye hizmet, ilkokul ve ibadet alanları planlandı...

Küçükyalı Karayolları arazisi için imza kampanyası!

Maltepe Küçükyalı’daki Karayolları arazisinin botanik park olarak değerlendirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Altıntepe İçin Düşünceden Eyleme Platformu'nun başlattığı imza kampanyasına 4 bin 663 kişi destek verdi.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak?

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

karayolları zincirlikuyu arazisi Haberi

karayolları zincirlikuyu arazisi


Önde gelen gayrimenkul kuruluşlarının bir anda ilgi odağına dönüşen bu iki oto sanayi sitesindeki tamirhanelerde metrekare fiyatları 10 bin dolara kadar ulaştı. Bundan 10 yıl öncesine kadar kimsenin yüzüne bakmadığı bu tamirhanelerde fiyat artık, 1 milyon dolardan başlıyor.

Şu ana kadar 6 farklı gayrimenkul kuruluşundan teklif aldıklarını söyleyen Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keskin, "Arazimizle ilgilenen yabancı kuruluşlar emlak danışma şirketleri aracılığıyla tekliflerini sunuyor. Türk kökenli firmaları ise kendi arazi kurumlarını aracılığıyla görüşmeye geliyor. Teklifte bulunan kuruluşlar arasında Mashattan projesini uygulamaya koyan Taşyapı'da bulunuyor" dedi.
Oto sanayi sitesi arazisiyle Nurol ve Kanadalı bir firmanın da ilgilendiğine dikkat çeken Keskin, site arazisinin satışıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin 800 milyon dolara satılmasının...