25 / 04 / 2024

kars belediyesi nereye taşındı

kars belediyesi nereye taşındı

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un girişimleriyle geri alınan ve yeniden belediye hizmet binası olması için projesinde değişiklikler yapılarak yapımına başlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın yapımı tamamlandı...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Kartal Belediyesi naylon poşeti yasakladı!

İstanbul’un Kartal belediyesi, sınırları içinde naylon poşet kullanımını yasakladı. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr.Dilek Kars, doğa dostu poşetlerin dağıtımına başladığını aktardı.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Altyapı çalışmaları Kars'ın çehresini değiştiriyor!

Kars Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK 'ya giden yolda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarındaki sıcak asfalt çalışm

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Çukurova'da resmi kurumlar nereye yapılacak?

Çukurova Belediyesi Temizlik şantiyesinin yerinin değiştirilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ikinci kez gündeme geldikten sonra kabul edildi. Peki Çukurova'da resmi kurumlar nereye yapılacak?

Beykoz Belediyesi, Ordu Mesudiye'de sosyal tesis için düğmeye bastı!

Beykoz Belediye Meclisi, Ordu Mesudiye'de yapımı planlanan Sosyal Tesis Binası ihale süresi hakkındaki Park ve Bahçelere Müdürlüğü teklifi ile Ardahan Belediyesi Kars Caddesi’nin yeniden yapılmasını görüştü.

kars belediyesi nereye taşındı Haberi

kars belediyesi nereye taşındı


Kars Belediye Başkanlığı, yapımı tamamlanan Modern Hizmet Binası’na taşınıyor.


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un girişimleriyle geri alınan ve yeniden belediye hizmet binası olması için projesinde değişiklikler yapılarak yapımına başlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın yapımı tamamlandı. Ufak tefek eksiklikleri de giderilen binada Pazartesi günü Karslılara hizmet verilmesi bekleniyor.


Eski Belediye Binası’ndan Yeni Modern Hizmet Binası’na birimlerin taşınmasına başladı. Taşımı işlemleri hafta sonu tamamlandığı takdirde yeni binada Pazartesi gününden itibaren halka hizmet verilecek.


Göreve geldikleri günden itibaren özellikle alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karslılara hizmet vermek için gece gündüz durmadan çalıştıklarını, Kars’ın birçok önemli sorunlarını çözdüklerini 2014 inşaat sezonunda bütün mahallelerden kaldırım ve sıcak asfalt çalışması başlatacaklarını belirtti.


Aşt yapı, üst, yapı, arıtma tesisleri, hayvan pazarı, mezarlık projesi,...