25 / 04 / 2024

Kars inşaat yapımları

Kars inşaat yapımları

Kar yağmasına rağmen henüz dondurucu soğukların başlamaması inşaatlardaki çalışmayı hızlandırdı. İnşaat sektörü uzun sürecek olan kış mevsimi öncesinde son günlerini yaşamaya başladılar.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

Ormanda inşaat yapılır mı?

Hususi ormanlar ve hükmi şahsiyeti haiz amme müesseselerine ait ormanlar yönetmeliği 4 Mayıs 2016 tarihinde 29702 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, ormanda inşaat yapılır mı?

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Kars inşaat yapımları Haberi

Kars inşaat yapımları

Kar yağmasına rağmen henüz dondurucu soğukların başlamaması inşaatlardaki çalışmayı hızlandırdı. İnşaat sektörü uzun sürecek olan kış mevsimi öncesinde son günlerini yaşamaya başladılar. Bina sahipleri veya müteahhitler kış bastırmadan önce yapılması gereken işleri hızlandırdılar ve karsız geçen günleri değerlendiriyorlar. Bunda da dikkat ettikleri en önemli yerler bodrum katları ve haber ara Ara çatılar. Kış boyunca öylece bekleyecek olan inşaat halindeki binaların kar ve soğuktan zarar görmemesi için çatı katlarına ve bodrumlara ağırlık verdiler. Binaların kaba inşaatını bitirenler çatıları da vurarak sezonu tamamlamayı hedeflerken bitiremeyenler ise bodrum katlarının üzerini kapatmaya çalışıyorlar.


Kars Önder