26 / 04 / 2024

karşıyaka stadyumu arsa

karşıyaka stadyumu arsa

Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce yeni stadına kavuşabilmesi için, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin karşısında yer alan ve Karşıyaka camiasının da talep ettiği arazinin önünü açmaya hazır olduğu açıklandu...

Belediye Karşıyaka'da arsa satacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka Stadyumu ihalesi yapıldı!

İzmir’de inşa edilecek 15 bin kişi kapasiteli Karşıyaka Stadyumunun ihalesi TOKİ tarafından dün gerçekleştirildi..

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Sinpaş GYO'dan Egeli bir rezidans! Karşıyaka Rezidans!

Karşıyaka Rezidans projesi 174 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor.Toplam 3 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Karşıyaka Rezidans Eviya projesinde teslimlerin 22 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor...

karşıyaka stadyumu arsa Haberi

karşıyaka stadyumu arsa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce yeni stadına kavuşabilmesi için, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin karşısında yer alan ve Karşıyaka camiasının da talep ettiği arazinin önünü açmaya hazır olduğumuzu beyan ediyoruz" dedi.


Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Çiğli’de önemli bir bölümünü Milli Emlak’tan tahsis aldıkları ve bir kısmı kamulaştırma ile elde edilmiş yaklaşık 34 dönümlük araziyi, stat yapılması şartıyla, Örnekköy’deki arazi ile takas etmeye hazır olduklarını bildirdi.


Bu takasta herhangi bir fark talebinde bulunmayacaklarını kaydeden Kocaoğlu, "Tek şartımız var, o da Örnekköy arazisinin belediye hizmet alanı olarak bize verilmesi" dedi.


Kocaoğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"Uzunca bir süredir kamuoyunu meşgul eden stat meselesinde artık anlaşılmıştır ki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Örnekköy’e stat yapmayacaktır. Biz de kente ve kentliye...