27 / 04 / 2024

Karşıyaka Tower satılık daire

Karşıyaka Tower satılık daire

Karşıyaka Tower Haziran 2015'te tamamlanıp teslim edilecek. 1+1 ve 3+1 daire konsepti bulunan proje, 20 katlı bir kule olma özelliği ile İzmir'in gözbebeği Karşıyaka'nın tam merkezinde bulunuyor

Karşıyaka Tower 'da 550 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Karşıyaka Tower 'da fiyatlar 275 bin liradan başlıyor. 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projenin Mayıs 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Kar Yapı İnşaat Pendik satılık daire!

4 blokta 388 konut ve 12 ticari üniteden meydana gelen Kar Yapı İnşaat Pendik projesi 2020 yılında teslim edilecek. Kar Yapı İnşaat Pendik satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık!

Ümraniye Bilim Tower Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin 2019 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Karşıyaka Tower satılık daire Haberi

Karşıyaka Tower satılık daire


İzka inşaat, Karşıyaka Tower'da lansmana özel fiyatlarla satışa başladı. "Merkezde Yenilenen Yaşam" sloganı ile satışa çıkardıkları Karşıyaka Tower'ın Karşıyakalıların her türlü ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini söyleyen İzka İnşaat Kurumsal İletişim Koordünatörü Sedef Dugalı, "Kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğu projede, yüzde 50 peşinat ile lüks konut sahibi olunabiliyor. Lansman döneminde sunulan ilk fiyat avantajı ile satışlar başladı. Proje Haziran 2015'te tamamlanıp teslim edilecek. 1+1 ve 3+1 daire konsepti bulunan proje, 20 katlı bir kule olma özelliği ile İzmir'in gözbebeği Karşıyaka'nın tam merkezinde bulunuyor" diye konuştu. 


Dugalı, projede son deprem yönetmeliğine uygun olarak fore kazık sistemi kullanıldığım ve her tür sosyal olanağın sağlandığını...