19 / 04 / 2024

Kartal dönüşüm ziyareti

Kartal dönüşüm ziyareti

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentini ziyaret etti. 29 kişilik heyet şehirdeki dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Etkili kentsel dönüşüm için ortak bir model oluşturulmalı!

Kentsel dönüşüm projelerinde maliyetler yükseldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Göksel, bütün kamu kurumlarının buluşarak ortak bir model hayata geçirmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kartal'da kentsel dönüşüm ile 4 bin 60 yapı yıkıldı!

İstanbul Kartal Belediyesi, ilçe genelinde devam ettiği kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 4 bin 60 yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

İstanbul Kartal’da çöken binanın ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı kentsel dönüşüm süreci hız kazanacak.

Kartal dönüşüm ziyareti Haberi

Kartal dönüşüm ziyareti

Türkiye’de kentsel dönüşüm konusunda örnek bir belediyecilik gösteren Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentine bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye’de yaptığı kentsel dönüşüm uygulamaları ile bir ilki gerçekleştiren Kartal Belediyesi heyeti, Hamburg’u ziyaret ederek dönüşüm konusunda çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarete Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün eşi Feray Öz ile birlikte CHP ve AKP Meclis üyeleri, birim müdürleri, teknik kadrodan oluşan 29 kişi katıldı.

İlk olarak Hamburg Eyalet Meclisini ziyaret eden Kartal Belediyesi heyetine Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eyalet Milletvekili Kazım Abacı eşlik etti. Meclisi gezen ve meclisin işleyişi hakkında bilgi alan heyet, daha sonra Abacı’dan Hamburg’un siyasi yapısı ve kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Hamburg’un konut politikasında belki de...