26 / 04 / 2024

kartal miras kavgası

kartal miras kavgası

Kartal'da miras paylaşımı nedeniyle bir hukuk bürosunda meydana gelen silahlı kavgada ölü sayısı 4'e çıktı.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

23 yıllık arazi anlaşmazlığına arabulucu ayarı!

23 yıllık miras davası arabuluculuk yöntemi ile çözüme kavuştu. Yıllardır devam eden miras kavgası 15 günde çözüme kavuştu.

Dev şirkette miras kavgası! Hissedarlar birbirine girdi

56 yıllık şirkette 4 kardeş arasında miras kavgası patlak verdi. Şirket hissilerinin yüzde 42'sine sahip olduğunu iddia eden kardeş şirkete kayyım atanmasını istedi.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Mehmet Öz, miras kavgası yüzünden Türkiye'ye geliyor!

Ünlü Prof. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz ile arasında yaşadığı miras kavgası nedeniyle Türkiye'ye geliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Kartal'da miras kavgası: 4 ölü!

Kartal'da miras paylaşımı nedeniyle bir hukuk bürosunda meydana gelen silahlı kavgada ölü sayısı 4'e çıktı.

Aksaray'daki miras kavgasının şüphelisi adliyeye sevk edildi!

Aksaray'da miras sebebiyle yaşanan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaralayan şüpheli adliyeye gönderildi.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

kartal miras kavgası Haberi

kartal miras kavgası

Kartal'daki bir hukuk bürosunda yaşanan silahlı kavgada ölü sayısı 4'e çıktı.

Alınan bilgilere göre, Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak'taki bir hukuk bürosunda bir araya gelen Ahmet Selim B. (62) ile dayısının çocukları arasında miras paylaşımı sebebiyle tartışma çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Selim B, yanında taşıdığı silahla Haluk Onat (58), Kebire Esra Aymutlu (54), Ayşe Ece Aymutlu (26), Arzu Onat (56) ile Ahmet Nuri Onat'a (63) ateş etti.

Haluk Onat, Kebire Esra Aymutlu, Ayşe Ece Aymutlu yaşamını yitirdi. Ağır şekilde yaralanan Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet Nuri Onat, hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan ve olayda kullandığı silahla Yalova'da yakalanan şüpheli Ahmet Selim B, Gayrettepe'deki İstanbul...