28 / 03 / 2024

Kartal Royal Garden lokasyon

Kartal Royal Garden lokasyon

Royal Group imzası taşıyan Kartal Royal Garden projesinde ön satış süreci devam ediyor. Projede 2+1 konutların fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden Yakacık satış ofisi!

11 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da beş blok olarak yükseliyor. Projedeki peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Royal Garden Royal Group teslim tarihi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılan Royal Garden projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Royal Group teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Yakacık kazandıracak!

‘Royal Garden Yakacık’ Türkiye’nin lider gayrimenkul markalarından Royal Group imzası taşıyan proje, sunduğu ayrıcalıklar ve yüksek yatırım değeriyle çevresinde yükselen projelerden farklılaşıyor.

Kartal Royal Garden lokasyon Haberi

Kartal Royal Garden lokasyon

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Royal Garden Residence projesinde sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Toplam 374 konuttan oluşan projede dairelerin alanları 78 metrekareden başlayıp 360 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Royal Group imzasıyla yükseliyor.


1 Eylül'den itibaren ön satış süreci başlayan Royal Garden Kartal projesi 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor.


Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projede spor salonu, kreşi, kafeteryası, müzik odası, dört mevsim kullanılabilen açılır – kapanır havuzu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Royal Group  Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Ay sonuna kadar ön satış dönemindeyiz. Ön satışta tüm dairelerimizi yüzde 30 indirimli olarak satıyoruz. 30 Eylül’e kadar satış ofisine gelen, en iyi daireyi en iyi fiyata alma...