20 / 04 / 2024

Kartal Wings tesliö

Kartal Wings tesliö

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..

Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası!

Kartal’ın iddialı projelerinden Kartal Wings’i geliştiren Amad Gayrimenkul ile Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası bulunuyor. 

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Kartal Wings tesliö Haberi

Kartal Wings tesliö

Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber “Kartal Wings bölgenin kaliteli ve prestijli projelerinden biri. Yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor. Yüzde 40-50 prim garantisi veriyor. Daire teslimleri de 2020’nin son çeyreğinden başlayacak” açıklamasında bulundu.

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığıyla Kartal’da yükselen Kartal Wings projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilen projede daire teslimleri 2020 yılının son çeyreğinde düzenlenecek.  Kartal Wings projesinin tüm satış ve pazarlama işlerini sürdüren Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber projedeki son durum ile ilgili konuştu.

1.5 yıl önce başlayan projenin hızla devam ettiğini söyleyen Ali Dilber “2020’nin son çeyreğinde teslimler yapılacak. Sitelerimiz yapılmaya başladı, örnek daireler yapıldı. Dairelerde birinci sınıf ürün kullandık. Daire...