28 / 03 / 2024

Kartepe park projeleri ihalesi

Kartepe park projeleri ihalesi

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kartepe park projeleri ihalesi Haberi

Kartepe park projeleri ihalesi

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.


Selman Çelik başkanlığındaki komisyon tarafından belediye toplantı salonunda yapılan ihale açık usul ile yapıldı. Belediyenin resmi web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanan ve yaklaşık maliyeti 79 bin 478 lira olan ihaleye 3 firma katıldı.


FİRMA VE TEKLİFLER

Ölçü Mimarlık: 72.950 TL

BY Teknik Dizayn: 158.855 TL

Aydemir Müh.-Ormancılık Hizmetleri: 09.836...