18 / 04 / 2024

Kaşdişlen Kültür Merkezi

Kaşdişlen Kültür Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kars KAÜ Kongre ve Kültür Merkezi 2018'de tamam!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yerleşkesinde inşaatı süren Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Mersin Kaşdişlen Kültür Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Maçka'ya kültür merkezi yapılacak!

Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi’nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı.

Maçka Kültür Merkezi inşaatı başlıyor!

Maçka Hükümet konağı yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan alana yapılacak olan Maçka Kültür Merkezi'nin projesini Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı

Yunanistan'da 803 milyon dolarlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Atina’nın yakınında geniş bir park içinde 803 milyon dolara bir kültür merkezi inşa ediliyor. Kültür merkezinin iki ana binası var. Biri 1.400 kişilik yeni opera binası; diğeri Yunan Milli Kütüphanesi için inşa edilen yeni bina.

Çorum Buhara Kültür Merkezi hizmete girdi!

Çorum Belediyesi’nin diğer belediyelerin rüyalarını süslediği ve altın eser olarak nitelendirilen Kültür Merkezi hizmete girdi. Konuşmaların ardından Başkan Külcü ve protokol üyeleri Buhara Kültür Merkezi’nin açılışını yaparak gezdiler.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Kaşdişlen Kültür Merkezi Haberi

Kaşdişlen Kültür Merkezi


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2015’te temeli atılan ve yapımı tamamlanan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.


Açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Genel Başkanı Doğan Demir, Alevi Kültür Dernekleri Anamur Şube Başkanı Nurgül Er, Kaşdişlen Mahalle Muhtarı İbrahim Erdem, Sanatçı Musa Eroğlu, eski futbolcu Ümit Karan, Alevi dernekleri üyeleri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Gülbenk Duası, Mersin Cemevi Semah Grubu’nun gösterisi ve Anamur Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam etti.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmasına, “Bu güzel...