24 / 04 / 2024

Kastamonu Bozkurt yol yenileme

Kastamonu Bozkurt yol yenileme

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 6 köyde toplam 24 kilometre yol ağı ikinci kat asfalt ile kaplandı.

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Kastamonu Bozkurt'ta 477 konutun ihalesi yapıldı!

Kastomonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayaklandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede 477 konutun ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Süleyman Soylu: Sel bölgelerinde 1000'in üzerinde konut inşa edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kastamonu Bozkurt'taki konut yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Kastamonu Bozkurt yol yenileme Haberi

Kastamonu Bozkurt yol yenileme

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 6 köyde toplam 24 kilometre yol ağı ikinci kat asfalt ile kaplandı.


Bozkurt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçenin, Sarıçiçek köyünde 4, Kayalar Köycü'nde 2,5, Anbarcılar Köyünde 2,5, Bayramgazi köyünde 4, İbrahim ve Yaylatepe köyünde 11 olmak üzere toplam 24 kilometre yol ikinci kat asfalt yapımı tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.


Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Bahattin Ersöz, yapılan ikinci kat asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, "Asfalt yaptığımız yolları kullanacak olan araç sürücüleri bu güzergahlarda daha dikkatli seyretmeli, yeni asfalt yaptığımız yollarda araç sürücülerimiz her hangi bir aksaklık yamamak için hız limitlerine uymalıdırlar" uyarısında...