26 / 04 / 2024

Kastamonu KASKİ yatırım bedeli

Kastamonu KASKİ yatırım bedeli

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Kastamonu'ya 3 yılda 140 milyon TL yatırım yaptık!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 228 kategoride toplam 957 proje üzerinde çalıştıklarını, üç yıl içinde toplam 140 milyon TL’yi aşan yatırım gerçekleştirdiklerini ve Kastamonu için özel projelerinin süreceğini söylüyor...

TOKİ’den Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım!

TOKİ Kastamonu’ya 316 milyon TL yatırım gerçekleştirdi. TOKİ tarafından tamamlanan konut ve sosyal tesislerin de yer aldığı toplu açılışları gerçekleştirdi.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

İnebolu Limanı'na 209 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Limanı'nın özelleştirilmesinin Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından onaylandığını belirterek, ilk etapta İnebolu Limanı'na 209 milyon TL'lik dev yatırımın yapılacağını söyledi.

Kastamonu'ya 2015'te 50 milyon TL yatırım yapılacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, görevdeki bir yılını değerlendirdi. 2015 yılında ise 50 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyoruz. Vadi Park projesi dışındaki kalan projelerimizin hepsine start vereceğiz.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Başaran Ulusoy: Turizm geleceği parlak 10 şehirde, yatırım fırsatını kaçırmayın!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Kastamonu, Van, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana, Erzincan gibi illerimizin turizm geleceği çok parlaktır. Yatırımcılar, bu şehirlerdeki turizm yatırımı fırsatını kaçırmasın” dedi.

Kastamonu, turizm yatırımcılarını bekliyor!

İksir Aydın, Kastamonu 'nun ve özelde de Daday'ın turizmde büyük bir potansiyeli olduğunu kaydederek, "Turizm yatırımcılarını, Kastamonu ve Daday'a yatırım yapmaya davet ediyoruz" çağrısında bulundu...

Veysel Eroğlu Kastamonu'ya 166 milyon liralık yatırım yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kastamonu'da bedeli 166 milyon liraya kadar ulaşacak bir dizi yatırım yapacaklarını ifade etti...

Kastamonu Entegre 700 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kastamonu Entegre, iç piyasadaki yüzde 25-50 düzeyinde olan pazar payını daha da artırmak ve bölge lideri olmak yolunda yatırım planlarını açıkladı

Kastamonu KASKİ yatırım bedeli Haberi

Kastamonu KASKİ yatırım bedeli

KASKİ arazisini "Otel-AVM-Rezidans" projesi yapmak üzere satın alan firmanın, projeyi genişletmek istediğini söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor. Firma burada daha geniş kapsamlı bir projeyi hayata geçirmek istiyor. Bunun için de KASKİ arazisinin çevresindeki yerleşim alanlarını da satın alarak proje alanını genişletecek. Bununla ilgili kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Bizim KASKİ alanına yapılacak projenin maliyeti 50 milyon lira civarındaydı. Yeni alanlarla birlikte 70 milyon liralık bir projenin hayata geçmesi söz konusu. İlerleyen dönemlerle bu projeyle ilgili detaylar ortaya çıkacaktır" dedi.


Kastamonu...