18 / 04 / 2024

Kastamonu Vakıflar satılık gayrimenkul

Kastamonu Vakıflar satılık gayrimenkul

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, gayrimenkul ihalesi düzenliyor.1 Mart 2017 Çarşamba günü düzenlenecek ihalenin bedeli 20 bin 200 TL olarak belirlendi.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos satılık daire fiyatları!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos satılık daire fiyatları minimum 512 bin 500 TL'den başlıyor. Proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Kastamonu Vakıflar'dan kiralık gayrimenkul ihalesi!

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, gayrimenkul ihalesi düzenliyor.1 Mart 2017 Çarşamba günü düzenlenecek ihalenin bedeli 20 bin 200 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları!

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. Halk - Vakıf GYO imzası ile inşa edilen projenin 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık dairelerin fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. Halk GYO-Vakıf GYO işbirliğiyle yükselen Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 daire yer alıyor...

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa ediliyor.

Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satılık!

İstanbul Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra Mahallesi'nde yükselen proje 17 bloktan oluşuyor. Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satılık daire teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bizimtepe Aydos Sancaktepe satılık!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı imzası taşıyan proje 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Bizimtepe Aydos Sancaktepe satılık dairelerin teslimleri Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev!

13 katlı 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Bizimtepe Aydos Samandıra satılık ev Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükseliyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos satılık!

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceği proje Halk GYO - Vakıf GYO ortaklığıyla yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satılık daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Kastamonu Vakıflar satılık gayrimenkul Haberi

Kastamonu Vakıflar satılık gayrimenkul

Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce 1 Mart 2017 Çarşamba günü vakıf emlak kiralama ihalesi yapılacak. Kiralama ihalesine çıkılacak yerler arasında en dikkat çekeni ise Nasrullah Camii'nin hemen yanında bulunan Tevfikiye Medresesi. 2016 yılı sonunda önceki kiracısı tarafından boşaltılan ve 150 metrekare kullanım alanına sahip olan bina 20 bin 200 TL muhammen bedelle açık artırmaya sunulacak. Aynı gün saat:11.30'da ihalesi yapılacak olan Dede Sultan Hamamı da 400 TL muhammen bedelle ihale edilecek. 


Kastamonu Gazetesi