26 / 04 / 2024

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

İstiklal Yolu sit alanı olarak tescil edildi!

Milli mücadelede, güvenli olduğu için kağnılarla İnebolu'dan Ankara'ya cephane taşımada kullanılan ''İstiklal Yolu'' sit alanı olarak tescil edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Erdoğan Bektaş: Manisa'nın imar sorunu çözülmeli!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Neredeyse seçimin üzerinden 1,5 yıl geçti. Gelecek seçime de 3,5 yıl gibi bir süre kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Geçen zamanın faturası ağır olur. Bunun için imar konusuna bir an önce el atmalıyız" dedi.

Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

Makrom mağdurları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşebilmek için 19 Nisan Pazar günü Levent-Hisarüstü metro hattı açılışına gitti. Mağdurlar yazdıkları mektupları İstanbul Valisi Vasip Şahin aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Erdoğan Bektaş: Sabuncubeli Tüneli bitecek!

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, gazetecilerle bir araya geldi. Sabuncubeli Tüneli'ne değinen Bektaş. abartılacak bir durum olmadığını bildirdi...

Erdoğan Bektaş: Manisa sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 'Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa, bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor' dedi.

Erdoğan Bektaş Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş: Manisa Şehir Hastanesi proje tadilatı nedeniyle gecikti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1 Aralık'ta temeli atılmasına karşın yaklaşık 7 aydır çivi bile çakılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme nedeninin, projedeki hasta odalarının mezarlığa bakmasından kaynaklandığını söyledi.

Erdoğan Bektaş kimdir?

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş Haberi

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş

Erdoğan Bektaş kimdir?

1960 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimi Trabzon Tonya’da, Liseyi Trabzon’da, Yüksek Öğrenimini İ.Ü. Hukuk Fakültesinde tamamladı.  İstanbul’da Avukatlık ve Hakimlik stajı yaptı.


İstanbul Valiliği Kaymakamlık Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamı ve Muş Valiliği görevlerinde bulundu.


Vali Erdoğan BEKTAŞ Bakanlar Kurulunun 13.12.2010 gün ve 2010/1159 sayılı kararı ile Kastamonu Valiliği görevine atanmıştır.


Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ evli ve üç çocuk...