20 / 04 / 2024

katar imar

katar imar

Katar'ın İsrail ablukası altındaki Gazze'nin imarına destek için 5 milyon dolar değerindeki 3 projeyi finanse edeceği açıklandı. 

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 500 milyon dolar destek verecek!

Katar, İsrail'in 10 Mayıs 2021 itibariyle başlayan ve aralıksız devam eden saldırılarında hasar gören Gazze'nin yeniden imarı için destek sağlayacak.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Katar Emiri'nin annesine Kanal İstanbul piyangosu: Arazinin değeri 5'e katlandı!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’nın satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm ve ticaret alanına çevrildi. 

Katar'dan Gazze'ye 1 milyon dolarlık imar yardımı!

Katar, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda yıkılan ya da zarar gören evlerin, yeniden imarı ve restorasyonunda kullanılmak için 1 milyon dolar yardımda bulundu.

Kirazlı-Halkalı Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Raylı Sistem Hattı Katar Düzenleme alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Katar'dan Gazze'nin imarına 5 milyon dolar destek!

Katar'ın İsrail ablukası altındaki Gazze'nin imarına destek için 5 milyon dolar değerindeki 3 projeyi finanse edeceği açıklandı. 

Körfez'den Irak'ın yeniden imarına tam destek!

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr ve BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Karakaş Irak'ın yeniden imarına tam destek verdi...

Katar'ın Gazze'ye imar desteği devam ediyor!

Katar Emiri Şeyh Temim,  Gazze'nin yeniden imarı ve Filistin halkına yönelik desteğinin devam ettiğini ifade etti.

Katar Hayır Kurumu 50 konutu teslim etti!

Katar Hayır Kurumu'nun (Qatar Charity) tarafından Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında inşa edilen 50 konut sahiplerine teslim edildi. 

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 5,4 milyon dolar tahsis edecek!

Katar Yardım Derneği 'nin İsrail'in pazartesi gününden bu yana Gazze 'ye düzenlediği saldırılarda yıkılan evlerin yeniden imarı için 5,4 milyon dolarlık yardımda bulunacağı bildirildi.

Çeşme 21 yıldır imar planı bekliyor!

Rus, Katar ve Dubaili yatırımcıların 2 milyar dolarlık yatırım planladığı Çeşme, Ankara'dan gelecek imar müjdesini bekliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik "Çeşme turizm imar planları Ocak 2014'te hazır olacak" dedi

katar imar Haberi

katar imar

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, ülkesinin finanse edeceği 5 milyon dolar değerindeki 3 projenin sözleşmesine imza attı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Gazze'de düzenlenen imza töreninde projeler hakkında bilgi veren İmadi, Gazze'de Hamed bin Casim Günlük Bakım Merkezi inşa edileceğini dile getirdi. 

İmadi, 4 bin metrekarelik alana kurulacak merkezde beyin felci geçiren hastaların bakımının yapılacağını aktardı. Zehra kentindeki Adalet Sarayı kompleksinin de onarılacağını kaydeden İmadi, Emel isimli okulun onarılarak, laboratuvar ve bilimsel çalışmalar için gerekli ekipman ve aletlerle donatılacağını ifade etti. ...