26 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul

Kavuklar Gayrimenkul

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Kavuklar Gayrimenkul 2015'te Altındağ'da yeni projeye başlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul. 2015'te 'İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi' olmayı hedefliyor. Firmanın uzun vadedeki hedefi ise uluslararası düzeyde işler yapmak. Firma, 2016 itibarıyla yeni sekiz yıllık hedef koyacak..

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Kavuklar Gayrimenkul, 3 projesini 2014 sonunda tamamlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk 400 milyon dolar yatırım değeri taşıyan sosyal konut, ultra lüks rezidans ve AVM karma projeden oluşan 3 projeyi 2014 sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtti...

Kavuklar Gayrimenkul 5 yılda 500 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk Gayrimenkul geliştirme alanında İzmir'de beş yılda 500 milyon doların üzerinde yatırım yapmayı hedefliyoruz. Orta vadede bu hedefin yüzde 35 üzerine çıkacağız...

Kavuklar Gayrimenkul yılbaşında kimsesiz çocukları sevindirdi!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, herkesin ailesi ve sevdikleriyle beraber yeni yılı karşıladığı yılbaşı gecesinde, kimsesiz çocukların mutluluğuna bir nebze de olsa katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi...

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Kavuklar Bornova'da yıl sonu kampanyası!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 'Kavuklar Bornova' projesine özel yıl sonu kampanyası başlattı. Yüzde 45'i satılan projede, konut sahibi olmak isteyenlere yıl sonuna kadar 169 bin liradan başlayan fiyatlar ve 'yüzde 0' faiz imkanı sunuyor.

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Point Bornova AVM açıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Point Bornova AVM ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun verdiği konserle kapılarını açtı.

Point Bornova AVM bugün açılıyor!

İzmir’de ses getiren projelere imza atan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 18 ay önce başladığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 5 milyon saatlik emeğin ardından açıyor.

Kavuklar Gayrimenkul Haberi

Kavuklar Gayrimenkul

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın önemli sembol projelerinden Point Bornova AVM, çeşitli etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. 


Üzeri açılıp kapanabilme özelliği ile mimari açıdan da dikkat çeken projelerden olan Point Bornova AVM, İzmirlileri H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl's, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi markaların mağazaları ile buluşturacak. 


Point Bornova AVM'nin açılış etkinlikleri 3 gün devam edecek. 


Ziyaretçilerini, açılışa özel olarak saat 16:00'da Burcu Esmersoy ile bir araya getirecek olan AVM, Kenan Doğulu konserine de sahne olacak. 


İzmir'de ilk kez kurulacak Şirinler Köyü, açılış gününden itibaren 10 gün boyünca minik ziyaretçilerini...