28 / 03 / 2024

Kayaalp Mimarlık projeleri

Kayaalp Mimarlık projeleri

Mebe One Khimki Plaza 45.000 metrekare kapalı alana sahip olup, ofis binasının projesi John Mc Aslan + Partners ve Kayaalp Architects tarafından yapılmış ve 2014 de yapımı tamamlanmıştır.

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Emre Kayaalp tarafından kuruldu.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Kayaalp Mimarlık projeleri Haberi

Kayaalp Mimarlık projeleri

Mebe One Khimki Plaza Mebe Development tarafından yapılan bir yatırım olan 45.000 m2 kapalı alana sahip bu ofis binasının projesi John Mc Aslan + Partners ve Kayaalp Architects tarafından yapılmış olup 2014 de yapımı tamamlanmıştır. 


Dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği kriteri olan LEED sertifikasının en üst  seviyelerinden olan GOLD sertifikasını almaya hak kazanmış. Bunun yanında 2014 Green Apple Awards'da ödüle layık görülmüştür. Ayrıca Mebe One Plaza ile Kayaalp Architects 2014 de Rusya da Mimarlar Birliği tarafından ofis kategorisinde "general designer "(ana projeci) olarak ödül almıştır. 


84 metre yüksekliğindeki 19 katlı bina Moskova merkez ve havaalanını birbirine bağlayan yol üzerinde bulunur. Projede üstün kalitedeki malzemeler ve modern mühendislik teknolojileri kullanılmıştır. 


Isıtma- soğutma ve havalandırma sistemleri, yağmur suyu ile enerji ve...