18 / 04 / 2024

Kayabaşı Bio İstanbul iletişim

Kayabaşı Bio İstanbul iletişim

Kayabaşı Bio İstanbul konut fiyatları kapsamında projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Bio İstanbul projesi 3 etap halinde yükseliyor

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları!

Kayabaşı Bio İstanbul satış fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim için satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede dükkanların büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor.

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi 850 bin liradan başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde Kayabaşı projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Kasım ayında en çok satış EVvel İstanbul'da oldu!

Kasım ayında İstanbul'da Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen 46 gayrimenkul projesi arasında en çok satış yapan projenin Kayabaşı EVvel İstanbul projesi olduğu açıklandı.

Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı!

Evvel İstanbulda alanları 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen toplam 678 tane daire yer alıyor. Fiyatlsr 209 bin liradan başlıyor. İşte Kayabaşı Evvel İstanbul ödeme planı...

Kayabaşı lüks projelerin adresi oldu!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle ve daha çok TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor.

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi!

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda konumlandırılıyor. Makro ve Akyapı ortaklığı ile Bahçeşehir Kent Meydanı, Kayabaşı 4. etapta yükselen Park Mavera projesinde 672 konut ve 338 ticari ünite yer alıyor.

Kayabaşı Bio İstanbul iletişim Haberi

Kayabaşı Bio İstanbul iletişim

Bio İstanbul projesi, Kayabaşı, Başakşehir Bölgesi'nde Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Bio City Development, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayabaşı Bio İstanbul konut fiyatları kapsamında detaylara geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim...


2 milyar dolar yatırım bedeliyle yükselen Kayabaşı Bio İstanbul projesi içinde 3 etap bulunuyor. Bio İstanbul Kayabaşı kapsamında ofisler, konutlar ve ticari alanlar bulunuyor. 




Kayabaşı Bio İstanbul konut fiyatları!

Kayabaşı Bio İstanbul konut fiyatları metrekare birim olarak 4 bin liradan başlıyor. 


Kayabaşı Bio İstanbul ne zaman teslim?

Kayabaşı Bio İstanbul teslim tarihi kapsamında ilk etap 2015'te projenin tamamı ise 2020 yılında teslim edilecek. 


Kayabaşı Bio İstanbul iletişim

Telefon: 0532 111...