28 / 03 / 2024

kayabaşı emlak konutları 3. kısım ekspertiz raporu

kayabaşı emlak konutları 3. kısım ekspertiz raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım ve İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım Konut 2013 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Kayabaşı Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı Emlak Konutları ve Ataşehir kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı Avrupa Konutları Başakşehir güncel fiyat listesi!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Kayabaşı Avrupa Konutları Başakşehir güncel fiyat listesi 584 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Emlak Konut GYO, Kayabaşı 2.Etap için yer teslimini yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları işi için Kalyon İnşaat'a yer teslimini yaptı.

kayabaşı emlak konutları 3. kısım ekspertiz raporu Haberi

kayabaşı emlak konutları 3. kısım ekspertiz raporu


Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım ve İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi ile ilgili olarak Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım projeleri için hazırlatılan 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporları Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak  olarak ekte yer almaktadır. 


Başakşehir 3. kısım değerleme raporu için