19 / 04 / 2024

Kayacity Başaşehir adres

Kayacity Başaşehir adres

Kayacity Residence'de 415 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 15 bin 650 metrekareden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılacak!

Adil Karaismailoğlu’nun İBB’nin Başakşehir–Kayaşehir metro hattı inşaatını yapmadığı yönündeki açıklamasına ilişkin İBB, metro inşaatının önceki yönetim zamanında durdurulduğunu ifade etti...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

Başakşehir Şehir Hastanesi Mayıs’ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını belirttiği Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi…

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başakşehir Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi hakkında açıklama yapan Vali Yerlikaya, "Başakşehir Şehir Hastanesi, 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip. Hastanenin 2020 yılının Haziran ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor" dedi. 

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Kayabaşı'nda yer alan, toplam büyüklüğü 48 bin 674 metrekare olan arsayı açık artırma usulü ile satışa çıkardı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Kayacity Başaşehir adres Haberi

Kayacity Başaşehir adres

Kayacity Rezidans Celaloğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 236 tane daireden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Kayacity Residence'de 415 bin TL'ye 4+1 konut sahibi olabilmek mümkün. Projede dairelerin büyüklükleri 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinden yer alan Kayacity Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen Kayacity Evleri'nin sosyal alanları arasında; koşu bantları, buhar odası, sağlık kulübü, açık yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, cardio ve GYM ekipmanlarına yer veriliyor. 


Kayacity Başakşehir adres : Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul


Başakşehir Kayacity iletişim 

Telefon: 0212 486 31 93

Web: