25 / 04 / 2024

kayak merkezleri son durum

kayak merkezleri son durum

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetre ile Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetre ile Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.

Kayak merkezlerinde son durum!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, en fazla kar kalınlığı 96 santimetreyle Kartalkaya Kayak Merkezi' nde, en düşük 1 santimetre ile Yıldıztepe' de ölçüldü. İşte kayak merkezlerinde son durum...

Kayak merkezleri ne durumda?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, En yüksek kar kalınlığı 90 santimetre ile Davraz' da, en düşük ise 4 santimetreyle Yıldıztepe'de ölçüldü. Kayak merkezleri ne durumda?

Kayak merkezlerinde son durum!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Konaklı'yı 71 santimetreyle Erciyes, 58 santimetreyle Kartalkaya, 55 santimetreyle Davraz, 47 santimetreyle Sarıkamış ve 52 santimetreyle Ilgaz kayak merkezleri izledi....

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta!

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın projesi olan 3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta...

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin sezona yetişeceğini belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 92 milyar liralık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili son durumu anlattı. Bakan Elvan, söz konusu projeler kapsamında 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü belirtti.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yedikuyular mevkiinde hayata geçirdiği Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi için çalışmalar sürüyor

Arabuluculuk Merkezleri hızla açılıyor!

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Cazibe Merkezleri Programı projesi son zamanların en net teşviği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı için yaptığı açıklamada, projenin son dönemde ortaya koyulan en net teşvik olduğunu söyledi.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

kayak merkezleri son durum Haberi

kayak merkezleri son durum

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetreyle Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetreyle Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Uludağ'ı 272 santimetreyle Kocaeli'ndeki Kartepe, 222 santimetreyle Bolu'daki Kartalkaya ve 113 santimetreyle Kastamonu'daki Ilgaz kayak merkezleri izledi.


Diğer merkezlerdeki kar kalınlıkları da Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi'nde 105, Samsun'daki Ladik Kayak Merkezi'nde 90, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 85 ve Palandöken Kayak Merkezi'nde 83, Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde 75, Kars'taki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 56, Çankırı'daki Yıldıztepe, Elazığ'daki Hazarbaba ve Erzincan'daki Ergan kayak merkezlerinde ise 40 santimetreye...