24 / 04 / 2024

kayseri gesi turizmi

kayseri gesi turizmi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Doğal site alanı, Gürpınar Doğal sit alanı, Hisarcık Vadisi, Kıranardı Kent Ormanı, Tekir Yaylası, Ali Dağ mesire alanı, Kıranardı Yaylası gibi doğal alanların ilçe sınırlarında yer aldığını belir

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

Kayseri Melikgazi'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kayseri 1. Satış Memurluğu, Kayseri Melikgazi ilçesi, Gesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 12.1 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak , Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi, Gesi Merkez, Gesi Kuzey ve Mimarsinan mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü 12 milyon 133 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gesi’deki akaryakıt istasyonu arsası için ihale gerçekleştirecek. İhale, 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi ilçesi, Gesi mahallesinde yer alan arsayı ihale ile satılıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek...

Gesi bölgesi kentsel sit alanı olarak koruma altına alındı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Gesi bölgesinin Kentsel SİT Alan olarak koruma altına aldıklarını açıkladı. 

Melikgazi Gesi Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Gesi Fatih Mahallesi'nde yapımına başlanan Emniyet Binası’nın yapımı tamamlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ilçesi Gesi ve Mimarsinan Mahalleleri'nde yer alan 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Kayseri'de icradan 4,1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri 3. İcra Dairesi Melikgazi Gesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 4 milyon 189 bin 941 TL olarak belirlendi.

Kayseri'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri 4. Satış Memurluğu, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Gesi Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 30 Eylül Cuma günü yapılacak taşınmazın bedeli 3 milyon 728 bin 839 TL olarak belirlendi.

kayseri gesi turizmi Haberi

kayseri gesi turizmi


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Doğal site alanı, Gürpınar Doğal sit alanı, Hisarcık Vadisi, Kıranardı Kent Ormanı, Tekir Yaylası, Ali Dağ mesire alanı, Kıranardı Yaylası gibi doğal alanların ilçe sınırlarında yer aldığını belirtti. Büyükkılıç, bu bölgelerde eko ve yayla turizmini ön plana çıkarmak için proje başlattıklarını bildirdi.


Kıranardı Kent Ormanı, Hisarcık ve Derevenk Vadileri, Gesi Bağları, Gesi Korusu gibi doğanın tüm güzelliğini barındıran alanların doğa dostlarını beklediğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tanıtım için turizm dernekleri, acente, şirket ve tur operatörleri ile bir dizi görüşmeler yapacağını belirtti.


Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi; “Doğal ve tarihi mekân ve alanlarımız ile yapılarımız açısından son derece zenginiz. Adeta dünya mirası ve hazinesi bağrımızda bulunmaktadır. Ancak tanıtım konusunda ne yazık ki eksikliklerimiz var....