25 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi işyeri sayısı

Kayseri Melikgazi işyeri sayısı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının artığını hatırlattı.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Talas'ta 2 haftada 12 yeni işyeri açıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde 1-15 Ocak tarihleri arasında 12 iş yeri ticari hayatına başladı.

Kayseri Melikgazi işyeri sayısı Haberi

Kayseri Melikgazi işyeri sayısı

Kayseri Melikgazi Belediyesinin her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının artığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin Kayseri merkez nüfusunun yüzde 50'sine hizmet ettiğini, Melikgazililer her sabah temiz ve sağlıklı bir çevrede güne merhaba diyebiliyorsa hizmetlerin etkin ve seri sunulmasından kaynaklandığını bildirdi. 


2016 yılının ilk haftasında Melikgazi Belediyesi araç parkına 4 hizmet aracını Melikgazililerin hizmetine Meclis kararı ile sunacaklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak kiralık hizmet aracı uygulamasından vazgeçtiklerini belirtti.


2016 yılı içerisinde toplam 12 hizmet aracının alınarak birimlerin hizmetine sunulduğunu, bu araçların 4 aracın alınması ile araç parkının büyüyeceğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


"Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin doğu ile batı arası kuş bakışı 65...