19 / 04 / 2024

Kayseride dükkan kiraları

Kayseride dükkan kiraları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında kaykay pisti yaptıracak.

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Hangi şehirlerde dükkan kiraları yüzde 40 arttı? 

Pandemiyle beraber kalabalık şehirlerde yaşayan vatandaşların sahillere yönelmesiyle dev markaların da dükkan yatırım tercihleri değişti. Bu bölgelerde açılan dükkan sayısının fazla olması nedeniyle ticari gayrimenkul kiralarında yüzde 40 oranında artış yaşandı. 

Ankara Suluhan'da dükkan kiralarına yüzde 12 zam!

Ankara’nın tarihi alışveriş merkezlerinden biri olan Suluhan'da dükkan kiralarına yüzde 12 zam yapıldığı iddia edildi.

ATM kiraları lüks dükkanlarla yarışıyor!

Bankaların ATM kiraları lüks dükkan kiralarıyla yarışır hale geldi. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı yerlerin yıllık kiraları 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

AVM'lerdeki dükkan kiralarına düzenleme yapılmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nden yapılan açıklamada, alışveriş merkezlerindeki (AVM) dükkan kiraları konusunda hükümetin yeni bir düzenlemesi yapması gerektiği belirtildi.

İzmir'de ofis kiraları artarken dükkan kiraları azaldı!

İzmir'de AVM’lerde ve ofis-büro tipi kiralamalarda önemli artışlar yaşanırken, dükkan kiralarında düşüş yaşandı.

Dükkan kiraları düştü!

Cirolardaki gerilemeye bağlı olarak dükkan kiralarında yüzde 30’lara varan düşüşler yaşanıyor. Kentsel dönüşüm bölgelerindeki yeni konutların yarattığı arz fazlalığı nedeniyle konut kiralarındaki düşüş oranı ise ortalama yüzde 10-15 arası değişiyor.

Kentsel dönüşüm dükkan kiralarını artırdı!

Kentsel dönüşüm yoğun alanlarda esnafın sıkıntısı kiralar üzerinde toplanıyor. Kentsel dönüşüme giren eski binaların yıkılması nedeniyle kiralayacak dükkan bulamayan esnaf, yeni binalar yapıldıkça bölgenin değeri artınca da kiraların aşırı yükselmesinden şikayetçi.

Bağdat Caddesi'ndeki yenilenen binalarda dükkan fiyatları 3'e katlandı!

İstanbul’un en ünlü alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi’nde kiralık dükkan enflasyonu yaşanıyor. Yeniler yüksek fiyatları, eskiler ise yıkım korkusu nedeniyle kiracı bulmakta zorlanıyor. Yenilenen binalardaki dükkan kiraları üçe katlandı…

Dükkan kira artış oranı Eylül 2015!

Borçlar Kanununa göre 2020 yılına kadar dükkan kiralarında sözleşmede yazan esaslara göre dükkan kiracısına yıllık zam yapılıyor. Peki, dükkan kira artış oranı Eylül 2015 nedir?

Aydın Efeler'de dükkan kiralarını güneşin yönü belirliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun yaşandığı Adnan Menderes Bulvarı'nda yer alan aynı genişlikteki doğu ve batı cepheli iki dükkan arasındaki aylık kira farkı duyanları şaşırtıyor.

1993 yılında dükkan kiraları, ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş!

1993 yılında nüfusu her geçen gün artan İstanbul'da dükkan kiraları, artış hızında ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş. Alışverişin yoğun olduğu semtlerde 12-15 metrekarelik dükkanların kiraları 3 milyondan başlıyormuş.

Kayseride dükkan kiraları Haberi

Kayseride dükkan kiraları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.


Toplam bedeli 9 milyon 145 bin TL olarak belirlenen işin ihalesi; 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen Salonu'nda yapılacak.



İHALE İLANI:


OTOPARK,DÜKKAN,PİST YAPIMI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 789


İLAN


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait Mimarsinan Parkı Mevkiindeki arsa üzerine 2886 Sayılı D.İ.Kanunun 37. Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacaktır


1- İhale 15/10/2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen...