19 / 04 / 2024

Kayseride kaykay pisti

Kayseride kaykay pisti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında kaykay pisti yaptıracak.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti yıllardır gündemden düşmüyor. Birçok ihaleye çıkılan pistin inşaatı henüz tamamlanamadı. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti açıldı!

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği kalkış izniyle İstanbul Havalimanı'ndaki üç ayrı pistten TK1453, TK1923 ve TK2023 uçakları aynı anda havalandı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

Kayseride kaykay pisti Haberi

Kayseride kaykay pisti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.


Toplam bedeli 9 milyon 145 bin TL olarak belirlenen işin ihalesi; 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen Salonu'nda yapılacak.



İHALE İLANI:


OTOPARK,DÜKKAN,PİST YAPIMI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 789


İLAN


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait Mimarsinan Parkı Mevkiindeki arsa üzerine 2886 Sayılı D.İ.Kanunun 37. Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacaktır


1- İhale 15/10/2014 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen...