25 / 04 / 2024

Keçiören Mahalle Konağı nerede inşa edilecek

Keçiören Mahalle Konağı nerede inşa edilecek

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Keçiören'e 11. mahalle konağı geliyor!

Subayevleri Mahallesi’nde yapımı devam eden mahalle konağı ile birlikte Keçiören genelinde hizmet veren mahalle konaklarının sayısı 11'e yükselecek..

Keçiören'in yeni mahalle konağı gün sayıyor!

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılan 9 mahalle konağı mahallelinin düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık etmeye devam ediyor.

Keçiören'in her mahallesine bir konak!

Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Keçiören Mahalle Konağı nerede inşa edilecek Haberi

Keçiören Mahalle Konağı nerede inşa edilecek

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşaatına başladığı yeni mahalle konağının temellerini attı.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi Şehit Kubilay Mahallesi Mahalle Konağı için çalışmalarına hız verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, temel betonu atılan konağın yapımını kısa sürede tamamlamayı planlayan ekipler, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmasından sonra konağı hizmete açılacak. 

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “İlçemizdeki mahalle konaklarının sayısını çoğaltıyoruz. Vatandaşımıza özel günlerinde ev sahipliği yapan bu mekânlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyor.” şeklinde konuştu.

Turgut Altınok, ilçedeki mahalle konaklarının pandemi öncesinde düğün ve nikah gibi özel günler için ücretsiz olarak hizmet verdiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimiz ilk günden beri belediyemiz bünyesindeki Âşık Veysel Nikâh Salonu ile Yunus Emre,...