26 / 04 / 2024

kelebek mobilyanın hedefi

kelebek mobilyanın hedefi

Türkiye'nin en köklü mobilya markalarından Kelebek, 2012 yılının ikinci yarısından itibaren girdiği yeni yapılanma süreci ile beraber büyümeye devam ediyor. İnşaat sektöründe yüzde 100 büyüme hedefliyor...

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Bilgisayar korsanları halkın yardımlarını hedef aldı! Ahbap Derneği’ne rekor saldırı!

Bilgisayar korsanlarının hedefi Ahbap derneği oldu. Büyük siber saldırıda toplamda 400 bini aşkın saldırı yapıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kredi kartınız varsa bu habere hemen tıklayın! Bilgilerinizi 2 dolara satıyorlar! Bu dolandırıcılıktan nasıl kurtuluruz?

Sağlık kuruluşları tarafından toplanmış olan kişisel sağlık bilgileri gün geçtikçe daha fazla siber saldırıların hedefi haline gelmiş durumda. Kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgiler karaborsada da satışa çıkmış durumda. Bu bilgiler, 2 dolara satılırken, sağlık verileri 363 dolara satılıyor.

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Altın almak isteyenlere kritik uyarı!

Düğün sezonun açılması ile altın almak isteyenler ve altın yatırımcıları dolandırıcıların hedefi oluyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır?

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Kiralık villalar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!

Koronavirüsü sebebiyle otelde konaklamak yerine müstakil villa kiralamaya yönelen vatandaşlar dolandırıcıların hedefi haline geldi. 

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

Pizza Pizza’nın hedefi ‘Terra’ ismiyle 350 şubeye ulaşmak!

Pizza Pizza 25’inci yılında yoluna Terra Pizza ismiyle devam edecek. Terra Pizza, şu anda 130 olan şube sayısını 3 yılda 350’ye çıkarmayı hedefliyor…

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

kelebek mobilyanın hedefi Haberi

kelebek mobilyanın hedefi


Türkiye'nin en köklü mobilya markalarından Kelebek, 2012 yılının ikinci yarısından itibaren girdiği yeni yapılanma süreci ile beraber büyümeye devam ediyor. Toplu konut, işyeri, yurt ve kamu binaları için banyo dolabı, vestiyer, çamaşır odası dolapları, mutfak dolapları, ortak alan dolapları ve gömme dolap çözümleri sunan kelebek, 2013 sonuna kadar projeli işlerde yüzde 100 büyüme hedefiyle hareket ediyor. 


İnşaat sektöründe yaşanan olumlu gelişmelerin projeli işlere de yansıdığını belirten Doğtaş ve Kelebek Mobilya CEO'su Haluk Özmutlu, "İnşaat sektörü 2013'ün ilk aylarında yüzde 30 civarında bir büyüme ivmesi yakaladı. 


Bu olumlu havanın devam etmesi ve 2013'ün geçtiğimiz yola oranla büyüme ile kapanması bekleniyor. Yeni konut projelerinin sayısında yaşanan artışın doğal bir yansıması olarak projeli işler alanındaki talepte de bir yükseliş gözlemleniyor. Biz de Kelebek Mobilya...