27 / 04 / 2024

kemal tanca mağazaları

kemal tanca mağazaları

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, öncelikli hedeflerinin Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı olduğunu belirtti.

Kemal Tanca 1 ayda 5 mağaza açtı!

Türkiye’de perakende sektörüne yön veren önemli markalardan biri Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142’ye yükseltti.

Kemal Tanca büyümeye odaklandı!

Sadece mağaza açma ya da hızlı büyüme adına, temelleri sağlam olmayan işlere sıcak bakmadığını belirten Tanca, markalaşma adına ciddi yatırımlar yaparak rekabetçi gücünü arttırdığını ifade etti.

Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM'de mağaza açtı!

Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM'de mağaza açtı. Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM 'deki yeni mağazasıyla 2014 ilkbahar / yaz sezonuna damgasını vuruyor. Kemal Tanca Çarşı Katı'daki mağazasında ziyaretçilerini bekliyor.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Kemal Tanca 142. mağazasını açtı!

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, öncelikli hedeflerinin Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı olduğunu belirtti.

Kemal Tanca 1 ayda 5 mağaza açtı!

Türkiye’de perakende sektörüne yön veren önemli markalardan biri Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142’ye yükseltti.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

kemal tanca mağazaları Haberi

kemal tanca mağazaları

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Ankara One Tower AVM, Erzincan Park AVM, Mardin Park AVM'de Kemal Tanca mağazası ile Gaziantep Sanko Park AVM ve Bursa Zafer Plaza AVM'de Tanca Kids açan Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, "2015 yılını franchise vermeden 40 ilde 142 mağaza ile kapattık. 2016 yılında verimlilik ve karlılık üzerine odaklanacak, AVM'lerle büyümeye devam edeceğiz" dedi. Yurtdışından da yoğun franchising talepleri aldıklarını belirten Tamer Tanca, "Bu konuda aceleci değil, seçiciyiz çünkü kaliteyi bozmadan, lokasyonu marka değerimize uygun tercihler yapmamız gerekiyor. Öncelikli hedefimiz Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı" diye konuştu 


Yurt Gazetesi


Haber Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


2015 yılını franchise vermeden 40 ilde 142 mağaza ile kapatan Kemal...