20 / 04 / 2024

Kemal Tanca büyümeye odaklandı!

Kemal Tanca büyümeye odaklandı!

Sadece mağaza açma ya da hızlı büyüme adına, temelleri sağlam olmayan işlere sıcak bakmadığını belirten Tanca, markalaşma adına ciddi yatırımlar yaparak rekabetçi gücünü arttırdığını ifade etti.




Son 10 yıl içerisinde perakende sektörünün rekabetçi yapısının giderek arttığına dikkat çeken ve bu yarışta varolabilmenin tek şartın markalaşma olduğunu kaydeden Tanca, mağazalaşma sürecini devam ettirirken markalaşmayı da paralelinde götüren bir anlayış içerisinde olduğunu belirtti. Sadece mağaza açma ya da hızlı büyüme adına, temelleri sağlam olmayan işlere sıcak bakmadığını belirten Tanca, markalaşma adına ciddi yatırımlar yaparak rekabetçi gücünü arttırdığını ifade etti.


Operasyon, arge ve iş gücü konusundaki hazırlıklarını tamamlayarak yurtdışı açılım sürecine hız verdiğini ifade eden Tamer Tanca, Türkiye’deki itibarını hiç durmadan yükselten Kemal Tanca markasının çok kısa sürede yurt dışında birden fazla ülkede var olacağını açıkladı.


Doğru, etkin ve programlı büyüme stratejisiyle yatırımlarını gerçekleştiren Tamer Tanca, yurt dışında öncü olan pek çok firma ile çalışmalarını sürdürüyor. Yurtdışı koleksiyonlarında modanın merkezi olan İtalya’da yaşayan tasarımcıların yanısıra, modanın belirleyici firmaları ile çalıştıklarını belirten Tanca, ARGE, üretim, koleksiyon, malzeme ve aksesuar tasarımı gibi konularda bu firmalarla birlikte hareket ettiklerini belirtti. GIANFRANCO BUTTERY,FABI, DINO BIGGIONI ve buna benzer pek çok firma ile anlaşması olan Kemal Tanca markası, bu işbirlikleri sayesinde modayı yakından takip eden ve daima büyüyen bir şirket olarak perakende sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.


İtalya’nın dışında İspanya, Portekiz, Fransa ve Almanya ile de işbirliklerinin olduğunu belirten Tamer Tanca, birkaç yıl içinde dünya markalarına üretim yapan firmalarla Türkiye içerisinde de önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Ayrıca, tüm koleksiyonu tasarımcılarımız ve ticari anlamda çalışabileceğimiz yaratıcı ve modayı yakından takip eden yurt dışı üreticilerle birlikte hareket ederek Türkiye’de üreteceklerini açıkladı.  


Perakende sektöründe var olan tüm markalara saygı duyduğunu ifade eden Tamer Tanca, ’’KEMAL TANCA demek, ayakkabı demektir” sloganını da hatırlatmayı ihmal etmedi.


Vatan



Geri Dön