18 / 04 / 2024

Kemal Tanca istanbul mağazaları

Kemal Tanca istanbul mağazaları

Sadece mağaza açma ya da hızlı büyüme adına, temelleri sağlam olmayan işlere sıcak bakmadığını belirten Tanca, markalaşma adına ciddi yatırımlar yaparak rekabetçi gücünü arttırdığını ifade etti.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

İstanbul İklim Vizyonu etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesinde ihaleye girecek ülkeye mesafe koyacaklarını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi! 

Katıldığı bir televizyon kanalına açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kemal Tanca istanbul mağazaları Haberi

Kemal Tanca istanbul mağazaları


Son 10 yıl içerisinde perakende sektörünün rekabetçi yapısının giderek arttığına dikkat çeken ve bu yarışta varolabilmenin tek şartın markalaşma olduğunu kaydeden Tanca, mağazalaşma sürecini devam ettirirken markalaşmayı da paralelinde götüren bir anlayış içerisinde olduğunu belirtti. Sadece mağaza açma ya da hızlı büyüme adına, temelleri sağlam olmayan işlere sıcak bakmadığını belirten Tanca, markalaşma adına ciddi yatırımlar yaparak rekabetçi gücünü arttırdığını ifade etti.


Operasyon, arge ve iş gücü konusundaki hazırlıklarını tamamlayarak yurtdışı açılım sürecine hız verdiğini ifade eden Tamer Tanca, Türkiye’deki itibarını hiç durmadan yükselten Kemal Tanca markasının çok kısa sürede yurt dışında birden fazla ülkede var olacağını açıkladı.


Doğru, etkin ve programlı büyüme stratejisiyle yatırımlarını gerçekleştiren Tamer Tanca, yurt dışında öncü olan pek çok firma ile çalışmalarını sürdürüyor. Yurtdışı koleksiyonlarında modanın merkezi...