20 / 04 / 2024

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da otoyol inşa edecek!

Saraybosna’daki otoloun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon Euro’luk yatırımla tamamlayan Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da da otoyol inşa etmeyi hedefliyor.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürü oldu!

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek'in yoluna talip!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında cengiz inşaat'ın projelerinden bahsetti. Ülker, firmanın Bosna Hersek'ye yol projesi yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Ünlü Mimar Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı!

Muğla'da yaşayan ünlü mimar ve sanatçı Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Figen Cengiz imzasıyla kuruldu.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir Haberi

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, 1959 Kayseri doğumlu. Kemalettin Cengiz Tekinsoy, ilk ve orta tahsilini Kayseri’ de, Üniversite Eğitimini Gazi Üniversitesi (Eski Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi) Mimarlık Fakültesinde 1976-1981 yılları arasında tamamdı. Askerlik görevini de 1981-1983 yılları arasında Yedek Subay olarak yine Ankara'da yaptı.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Nisan 1983 ile Eylül 1984 yılları arasında 1.5 yıl özel sektörde şantiye şefliği yaptı. 

1984'te Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne geçti

Tekinsoy, 1984 Eylül ayından itibaren Kayseri Büyükşehir Belediyesinde göreve başladı.

1984-1994 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığında çalışan Kemalettin Cengiz Tekinsoy, 1994-1995 yılları arasında Fen İşleri Şube Müdürü, 1995-1999 yılları arasında Fen İşleri Daire Başkanı ve 1999-2016 yılları arasında ise kesintisiz 17 yıl Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

1994 ile 2016 yılları arasında...