29 / 03 / 2024

Kemalpaşa Belediyesi futbolcu tesisleri

Kemalpaşa Belediyesi futbolcu tesisleri

Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra sportif çalışmalara ve kurumlara destek veren Kemalpaşa Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan çim idman sahası ile futbolcu tesislerini, 3 yıllık bir sözleşmeyle kiraladı

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Kemalpaşa'ya 6 milyonluk yatırım!

Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa'yı "marka" kent yapma iddiasıyla projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Kemalpaşa Ulucak'ın çehresi değişiyor!

Yeni yıla kısa süre kalan yatırımlarını da birer birer tamamlayan Kemalpaşa Belediyesi, Ulucak'taki Dibek Alanı meydan düzenlemesindeki çalışmalarını hızlandırdı.

Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi yıl sonunda tamam!

Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi yıl sonunda açılıyor!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Projenin 8 milyon TL'ye mal olacağı belirtiliyor.

Tarsus Kemalpaşa Cami'nin temeli 2 Haziran'da atılacak!

Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

Kemalpaşa Belediyesi futbolcu tesisleri Haberi

Kemalpaşa Belediyesi futbolcu tesisleri


Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra sportif çalışmalara ve kurumlara destek veren Kemalpaşa Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan çim idman sahası ile futbolcu tesislerini, 3 yıllık bir sözleşmeyle kiraladı. Sözleşme uyarınca bir yıl sonra isim değişikliğine gidecek olan dernek, bir yıl sonunda Kemalpaşa Spor Kulübü Derneği adını alacak.


Balçova Yaşam Spor Kulubü Derneği ile yapılan protokol uyarınca belediyenin çim sahasını kullanacak olan dernek, bütün çalışmalarını ve antrenmanlarını burada yapacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile Kulüp Başkanı Fatih Komili tarafından imzalanan protokol ile dernek de isim değişikliğine giderek bir yıl sonra Kemalpaşa Spor Kulübü Derneği adını alacak. Belediyede düzenlenen ve çok sayıda kişinin katıldığı protokol töreninde konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, amaçlarının gerçek anlamda spora destek vermek olduğunu söyledi....