29 / 03 / 2024

Kenan Şahin özgeçmiş

Kenan Şahin özgeçmiş

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin kimdir? Kenan Şahin, ne zamandan beri Pendik Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in biyografisi ve yaptığı işler...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Pendik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ilçede yapılacak sağlık yatırımlarını masaya yatırdı.

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik'te imar sorunu çözülüyor!

Pendik’te gerçekleştirilen yatırımları anlatan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “İlçede gerçekleştirilen kentsel dönüşümle imar sorunu tamamiyle ortadan kalkmış olacak” dedi.

Kenan Şahin özgeçmiş Haberi

Kenan Şahin özgeçmiş

Kenan Şahin kimdir?

Kenan Şahin, 1967 Erzurum doğumlu. Erzurum Lisesini 1984 yılında bitiren Kenan Şahin, Pendik Belediye Başkanı.


Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Kenan Şahin, SGK Amasya Suluova Dispanserinde pratisyen doktor olarak çalışma hayatına başladı. 


1992’de Tıpta Uzmanlık Sınavına girerek Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde ihtisas yapmaya hak kazandı. Uzmanlık eğitimimi 1996’da tamamladı.


Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansı yaptı. Haziran 2004’ten Mart 2005’e kadar SGK Kartal Hastanesinde İntaniye Uzmanı olarak çalıştı. 


Nisan 2005-Mayıs 2008 arasında SGK İstanbul Sağlık İşleri Bölge Müdürü olarak görev yaptım.


29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Pendik Belediye Başkanı olarak seçildim ve bu görevi hala yürütmekteyim. 


Kenan Şahin, evli ve üç çocuk babası.



Kenan Şahin: Pendik'te 15 yılda 150 bin konut...