24 / 04 / 2024

Kendall Jennerın los angelesteki evinde dekorasyon mu yapılıyor

Kendall Jennerın los angelesteki evinde dekorasyon mu yapılıyor

TV yıldızı ABD’li Kim Kardashian’ın manken kardeşi Kendall Jenner, Los Angeles'ta satın aldığı yeni malikanesini yeniden dekore ettiriyor. Manken Jenner, çalışmaları yerinde inceledi.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

Kristen Stewart Los Angeles'ta malikane aldı!

Alacakaranlık Serisi ile büyük üne kavuşan ABD'li oyuncu Kristen Stewart, Los Angeles’ta Akdeniz tarzı malikaneyi yaklaşık 6 milyon dolara satın aldı.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

Kendall Jennerın los angelesteki evinde dekorasyon mu yapılıyor Haberi

Kendall Jennerın los angelesteki evinde dekorasyon mu yapılıyor

TV yıldızı ve model Kendall Jenner, Los Angeles'ta satın aldığı yeni malikanesinin tadilat işlemlerini yerinde inceledi. 6.5 milyon dolara satın aldığı evini yeniden dekore ettiren Jenner, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldıktan sonra ablası Khloe Kardashian ile buluşarak öğle yemeği yedi.


Kendall Jenner 6,5 milyon dolara ev...