16 / 04 / 2024

Kent Park Yapı Mimarlık

Kent Park Yapı Mimarlık

Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ceyhan, Serdar Coşkun ve Zeyad Othman Alhekail ortaklığıyla kuruldu.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Kent Park Yapı Mimarlık Haberi

Kent Park Yapı Mimarlık
Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu; Mimarlık Ve Mühendislik Konusunda; a. İnşaatların plan, proje, ruhsat, hafriyat, yapım, iç mimarlık, bakım, onarım, çevre düzenlemesi işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak, başkaları ile birlikte yapmak, imar ve iskan müsaadelerini almak. b. Mimarlık, mühendislik, proje, emlak alım satımı, komisyonculuk ve müşavirlik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. c. Sanayi tesisleri, yol, köprü, karayolları sanat yapıları, su, atıksu, haberleşme ve enerji tesisleri inşaatı ve bunlarla ilgili altyapı inşaatları yapmak, yaptırmak, başkaları ile birlikte yapmak ve inşaat işleri ile ilgili ihalelere katılmak, müteahhit hizmetleri yapmak, başka müteahhitlerin işlerini tamamlamak. d. Her türlü inşaat malzemesinin toptan ve perakende alım,...