18 / 04 / 2024

Kentlerin yaşam kalitesini artırmak

Kentlerin yaşam kalitesini artırmak

Başta İstanbul olmak üzere kentlerimizde yaşam kalitesini artırmak ve riskleri azaltmak üzere açık alan yaratılmalı. Büyük Marmara depreminin ardından 16 yıl geçti. Toplanma alanlarını yeterince yarattık mı?

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Murat Kurum: Önceliğimiz kentsel dönüşüm sürecini işletmek!

Yeni şehircilik anlayışı doğrultusunda kentlerin yaşam kalitesini artıracak pek çok proje ve yatırımın hayata geçirilmekte olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını ve yatay mimari anlayışın ülke geneline yayılacağını belirtti.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Dönüşümü, yaşam kalitesini yükseltecek fırsat olarak görmeliyiz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen ve bugün vazgeçilmez bir zorunluluk olarak gördüğümüz kentsel dönüşüm sürecini, toplumun yaşam kalitesini yükseltecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

Kentsel dönüşümün amacı yaşam kalitesini artırmak!

Isparta Uluborlu Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Mimarı Muhammed Uyar, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uyar, ''Dönüşümlerin temel amacı bölgenin yaşam kalitesini artırmaktır'' dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Elysium Miramar Bodrum'da yaşam başlıyor!

Ofton İnşaat’ın Elysium kalitesini Bodrum’a taşıdığı Elysium Miramar Bodrum projesinde yaşam başlıyor. Bodrum Kalesi’nin uçsuz bucaksız manzarası ile dikkat çeken lüks villa projesi; sahiplerine dört mevsim yaşama konforu sunuyor.

Hep İstanbul satış ofisinde 'İyi Yaşam Sohbetleri' başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesinde hayata geçirmeyi planladığı “İyi Yaşam’’ konseptini anlatmak ve bireylerin yaşam kalitesini yükseltecek bilgileri paylaşmak için HEP İstanbul satış ofisinde bir dizi “İyi Yaşam Sohbetleri” planlıyor.

Kentlerin yaşam kalitesini artırmak için açık alan yaratmalıyız!

Başta İstanbul olmak üzere kentlerimizde yaşam kalitesini artırmak ve riskleri azaltmak üzere açık alan yaratılmalı. Büyük Marmara depreminin ardından 16 yıl geçti. Toplanma alanlarını yeterince yarattık mı?

Göçleri engellemenin tek yolu köylerin yaşam kalitesini artırmak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz baba evini yeniden inşa ediyor. İnşa ettiği eviyle köyünün de yaşam kalitesini artırmak istediğini vurgulayarak, köyden kente göçü engellemenin tek yolunun yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi.

Antalya'nın yaşam kalitesini arttıracak projeler!

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Ege Suits İzmir'de yaşam başladı!

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan EGE Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor.

Kentlerin yaşam kalitesini artırmak Haberi

Kentlerin yaşam kalitesini artırmak

Başta İstanbul olmak üzere kentlerimizde yaşam kalitesini artırmak ve riskleri azaltmak üzere açık alan yaratılmalı.


Büyük Marmara depreminin ardından 16 yıl geçti. Toplanma alanlarını yeterince yarattık mı? 


İstanbul yapılaşma alanı 100 bin hektar, mevcut açık alan 2 bin 100 hektar, minimum açık alan gereksinimi +2 bin hektar. Yani 1 Bağcılar, 2 Şişli, 3 Güngören ilçeleri kadar açık alan...