27 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm tebligatı

Kentsel dönüşüm tebligatı

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı katılımcıları arasında Başbakan Binali Yıldırım ve TÜRKKEP'in Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz'da vardı.

Kentsel dönüşümdeki tebligat sorunu çözüldü!

Şehircilik Şurası komisyonları sorunları masaya yatırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde çalışma komisyonlarının tavsiye kararları oldu." dedi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Kocaeli'de 1393 bina kentsel dönüşümü bekliyor!

17 Ağustos Marmara Depremi'nin sonrasında Kocaeli'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının en büyüğü hayata geçiyor. Kent genelinde yenilenmesi gereken 1393 bina için hak sahiplerine tebligat gönderimi yapıldı. 

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Kentsel dönüşüm yıkım kararına itiraz edilir mi?

Kentsel dönüşümde yapının riskli olarak tespit edildiği, tebligat tarihinden itibaren 15 gün içinde riskli yapı tespitine karşı itiraz edilebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm yıkım kararına itiraz edilir mi?

Kentsel dönüşümde tebligat sorununa pratik çözüm!

Av.Ali Güvenç Kiraz: " Kentsel dönüşüm sürecin hep birlikte yaşıyoruz. Sorunlarını ve ilerleme hızını birlikte görüyoruz. Yasanın ve yönetmeliğin ciddi açıklar taşıdığını her defasında belirttik. " dedi..

Kentsel dönüşüm itiraz süresi!

Kentsel dönüşümde riskli yapı maliklerine tapu tarafından tebligat gönderiliyor. Kendisine yapılan tebliğten sonra maliklerin kentsel dönüşüme itiraz hakları doğuyor. Peki, kentsel dönüşüm itiraz süresi ne kadardır?

Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

Kentsel dönüşümde yıkım tebligatı nasıl istenir? Yıkım tebligatı dilekçesi nedir? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi nasıl yazılır? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi örneği var mıdır? İşte Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

Kentsel dönüşüm için 400 milyar dolar harcanacak!

Bakanlar Kuruluna sunulan kanun taslağı, kentsel dönüşümün 400 milyar dolarlık fatura çıkaracağını ortaya koydu. Kentsel dönüşüme en önemli kaynak olarak da 2B arazileri gösterildi

Fikret İnan: Kentsel dönüşüm sektöre doping yapar!

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 2012 yılında emlak sektöründe daralma yaşanacağına dikkat çekerek, kentsel dönüşüm projelerinin ve yabancılara konut satışının tekrar hareket getireceğini söyledi

Fikirtepe kentsel dönüşümünde Anka Yapı imzayı attı!

Anka Yapı Fikir Tepe Kentsel Dönüşüm projesinde 3 adadan oluşan toplam 60 bin m2 arsa hissedarlarının sözleşmeleri eksiksiz olarak tamamlandı ve taşınmaların kısa sürede başlayacağı aktarıldı

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Kentsel dönüşüm tebligatı Haberi

Kentsel dönüşüm tebligatı


Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı katılımcıları arasında Başbakan Binali Yıldırım ve TÜRKKEP'in Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz'da vardı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Yıldırım; dönüşüm sürecinde vatandaşı yanlış yönlendiren kişilerin olduğuna dikkat çekerek, "Mesela hileli hisse devriyle adresi yurtdışına taşıyorlar ve tebligat sorununa neden oluyorlar. Bunun altında da dönüşümün hızını kesmek gibi bir art niyet yatıyor. Artık kentsel dönüşümde elektronik tebligata geçeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı olarak hizmet veren TÜRKKEP'in Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz, bu açıklamanın büyük önem taşıdığını belirtti. Nevruz, "Kentsel dönüşüm sürecini sekteye uğratan art niyetli girişimlerin önünü kesecek olan bu uygulama, inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek" dedi.


e-Tebligat'ı tanımlayan...