28 / 03 / 2024

kentsel dönüşümün mortgage pazarına olumlu etkisi

kentsel dönüşümün mortgage pazarına olumlu etkisi

HSBC Bireysel Bakacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, kentsel dönüşüm etkisiyle konut kredilerinde 2013 yılında yüzde 20 büyüme beklendiğini savundu...

Türkiye'de ada bazlı kentsel dönüşüm öne çıkacak!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, önümüzdeki dönemde ada bazlı kentsel dönüşümün öne çıkacağını ifade etti. İşte Murat Atay'ın sektör değerlendirmesi...

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’nde değer artışı vatandaşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi başladı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği 'Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi', İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi detayları

Çevre Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile kat karşılığı konut inşası modeline daha nitelikli alternatif yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi ile ne değişecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların dönüşümüyle ilgili olarak Garanti Mortgage’ın Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği ‘Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İnder öncülüğünde başlatıyor.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" ile konut inşası modeline daha hızlı yöntemler kat sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Garanti Mortgage ve Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu'nun geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi", İstanbul'da İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) öncülüğünde uygulanacak.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteği çerçevesinde Garanti Mortgage’in, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” İstanbul’da İNDER öncülüğünde uygulanacak.

Bakanlık anahtar teslim kentsel dönüşüm projesi başlatıyor!

Riskli yapıların dönüşümü için çevre ve şehircilik bakanlığı yeni bir proje başlatıyor. Garanti Mortgage’in, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği proje İstanbul’da İstanbul İnşaatçılar Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Garanti, Kentsel Dönüşüm Hattı'nı hizmete sundu!

Mortgage Uzmanı Garanti, kentsel dönüşüm konusunda akla gelen tüm sorulara hızlıca yanıt vermek ve kişiye özel çözümler önermek amacıyla, “444 0 332 - Kentsel Dönüşüm Hattı”nı hizmete sundu.

Garanti Mortgage'tan kentsel dönüşüm dersi!

Garanti Mortgage, İstanbul ' un Anadolu ve Avrupa yakasındaki müteahhitlerle Kentsel Dönüşüm Sürecinde Konut İnşaatı ve Kentsel Dönüşümde Finansman Modelleri konulu toplantıda bir araya geldi...

kentsel dönüşümün mortgage pazarına olumlu etkisi Haberi

kentsel dönüşümün mortgage pazarına olumlu etkisi

Türkiye'nin 18 yıl aradan sonra yatırım yapılabilir ülke kategorisine girmesinin mali piyasalar açısından son derece olumlu bir gelişme olduğunu belirten HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan bunun yabancı sermaye girişine de olumlu katkı yapacağını savundu. 

Turan, bankanın uzun vadede istikrarlı büyüme için gerekli değişim programı yürüttüğünü belirterek, ''Bireysel kredilerdeki pazar payımızı yüzde 0.6 artırarak yüzde 2.7'ye çıkarttık. Konut kredilerindeki payımız ise yüzde 2.4. Hem kredi kartları alacaklarında hem de yatırım fonlarında ise payımız yüzde 5 seviyesinde'' dedi.

Konut kredilerinde 2013'te yüzde 20 büyüme bekleyen Turan, ''Yeni projeler ve faizlerin de bir miktar aşağı gerilemesiyle konut kredisi kullanımında artış var. Kentsel dönüşüm de mortgage pazarını canlandırır''...