25 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat ihalesi

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat ihalesi

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi'nden 16.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Sinan ve Gazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 16 milyon 820 bin TL olarak belirlendi. 

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Kepez Belediyesi'nden 19 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Ahatlı ve Sinan (Koyunlar) Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 6 Kasım'da yapılacak...

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat ihalesi

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırılacak. İhale teklif dosyalarının en son 19 Nisan 2018 tarihine kadar verilmesi gerekiyor.

GÜLVEREN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ DÜZENLEME ŞEKLİNDE TAŞINMAZ SATIŞ VAADİ VE ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

Kepez Belediyesi Başkanlığından:

Madde 1 - Kepez Belediyesi Başkanlığı’nca; 12/12/2016 tarih ve 2016/9615 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan olarak ilan edilmiş olan Kepez Belediyesi mülkiyetinde olan Antalya İli, Kepez İlçesi, Gülveren Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan proje alanında 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un kapsamında kat/arsa karşılığı inşaat işleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ihale edilecektir.

Madde 2 - KEPEZ BELEDİYESİ’ne ilişkin bilgiler

2.1....