29 / 03 / 2024

Kepez sanayi sitesinin arazisi

Kepez sanayi sitesinin arazisi

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya ilinin Kepez ilçesinde sanayi sitesi için ayrılan arazi ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Beypazarı Azmak Sanayi Sitesi kuruluyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 104 İşyerlik Beypazarı azmak Sanayi Sitesi'nin proje çalışmalarının da devam ettiğini aktardı. Yatırım Programı'na 2019 yılı sonu itibarıyla "Yeni Proje" olarak dahil edilen sanayi sitesinin 500 kişilik istihdam sağlanmasını bekleniyor...

Kahramanmaraş'taki küçük sanayi sitesinin tamamlanması mecliste!

Kahramanmaraş ilindeki küçük sanayi sitesinin yapımının tamamlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Kepez sanayi sitesinin arazisi Haberi

Kepez sanayi sitesinin arazisi


Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya ilinin Kepez ilçesinde sanayi sitesi için ayrılan arazi ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Kara önergesinde "Antalya İli Kepez İlçesi Gaziler Mahallesi’nde yapılacak olan Sanayi Sitesi için ayrılan alanın daha önce köylüler tarafından tarım arazisi olarak kullanıldığı ve 6292 sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hâzineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanun ile hak sahiplerine doğrudan ya da taksitli olarak satış aşaması gerçekleştirilmiş olan işlemlerin durdurulduğu veya iptal edildiği bilinmektedir." dedi. Kara, konu ile ilgili olarak 6 soru sordu.


Kara'nın soruları


1) 6292 sayılı kanuna göre 2B olarak kabul edilen satışa konu alanın satışı hangi tarihte başlamıştır?...