19 / 04 / 2024

kepez yolu

kepez yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Kepez Kirişçiler Yolu bulvar haline geliyor!

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

Zonguldak Ereğli'deki Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı!

DSİ tarafından yapılan ve inşası süren Süleymanbeyler Mevkii’ndeki Arıtma Tesisi’nden, Ereğli’ye su verilmesi projesi kapsamında su hattı geçirilen ve bu nedenle bozulan Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı, su kanalları yapım işi tamamlandı.

Kepez'deki Van Der Knaap yıkılacak mı?

Kepez'in kırsal bölgesinde Hollandalı bir firma tarafından 2.2 milyon Euro harcanarak 20 dönüm üzerine kurulu sera toprakları üreten fabrikanın, üzerinden çevre yolu geçeceği için yıkımı gündeme geldi.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Kepez Ayanoğlu'nda 5 bin 500 metrelik yol çalışması başladı!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltlıyor. Toplam 3 bin metrelik yola 5 bin 500 ton sıcak asfalt dökülüyor.

Kepez Duraliler'in imar sorunu çözülecek!

Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nin imar sorununu çözeceklerini ilan eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylece Batı Çevre Yolu'nun yapımının da önünü açmış olacaklarını vurguladı.

Binali Yıldırım: Demir yolu yatırımları artarak devam edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, demir yolu yatırımları artarak devam edecek. Asıl bayramı, Marmaray ve Ankara-İstanbul YHT hattının açılmasıyla 29 Ekim'de yaşayacağız dedi...

Ordu - Osmaniye Yolu 2015 yılında hizmete girecek!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ilk kez Osmanlı döneminde 1880 yılında gündeme getirilen, yaklaşık 600 kilometrelik Karadeniz - Akdeniz Yolu' nun 2015 yılında tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi...

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daire!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu satılık daireleri toplamda 500 adet olarak inşa edilecek. KLK İnşaat' ın yeni başlayacak bu projesi Bahçelievler Basın Ekspres Yolu' nda hayata geçiriliyor...

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu resimleri!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu resimleri hakkındaki ayrıntılar için haberimizden faydalanarak bilgi sahibi olabilirsiniz. KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu projesinin Eylül ayında satışa çıkarılması planlanıyor...

kepez yolu Haberi

kepez yolu

Antalya şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntıları çözmek için viyadüklü köprülü kavşak çalışmasıyla birlikte alternatif çevre yollarının yapılması da düşünülüyor. Alternatif yollardan bir tanesi de Korkuteli Kavşağı ile Havalimanı Kavşağı arasında Kepez ilçesinin kuzeyinde açılması planlanıyor. Kepez Belediyesi, imar planında yer alan 20 km uzunluğundaki yolun bir kısmını geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açtı. Yolun sadece Duacı ve Göçerler mahalleleri bölümü ile Altınova bölgesindeki kısmı kapalı bulunuyor. 

Kepez'i canlandırır Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün katılımıyla geçtiğimiz günlerde yapılan hizmet istişare toplantısında, yolun kapalı olan bölümlerinin açılması gündeme geldi. Toplantıda yolun yatırım programına alınarak bir an önce açılması kararlaştırıldı. Başkan Tütüncü de, yol güzergâhında imarla ve mülkiyetle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi. 

Tütüncü, yolun Altınova bölümünün imar...