28 / 03 / 2024

Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki sönüşüm ne zaman başlıyor

Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki sönüşüm ne zaman başlıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 bin 100 hak sahibinin yer aldığı Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesiyle bölgede evlerin metrekaresinin en az 3 bin lira olacağını belirtti.

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Kentleşme anlayışı değiştirilmeli!

Antalya'da Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde konuşma yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, kentleşme anlayışının değiştirilmesi gerektiğini ifade etti...

Sur Yapı Antalya projesinin temeli atıldı!

Sur Yapı'nın üstlendiği Antalya'daki Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Projedeki 1800 adet dairenin satışı tamamlandı...

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki sönüşüm ne zaman başlıyor Haberi

Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki sönüşüm ne zaman başlıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 bin 100 hak sahibinin yer aldığı Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesiyle bölgede evlerin metrekaresinin en az 3 bin lira olacağını belirterek, “Bölgeyi uçuracağız. Bugün buna karşı çıkan CHP ve MHP'den, şaka olarak ifade ediyorum, biriniz daire alırsa ilan ederim" dedi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında 24 Kasım 2014'te Bakanlar Kurulu kararıyla 'riskli alan' olarak belirlenerek kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Kepez ilçesinde Kepezaltı ve Santral mahallelerinin imar plan değişikliği CHP ve MHP grubunun ret oylarına karşı Ak Parti grubunun oylarıyla kabul edildi.


'RIZA OLURSA YAPABİLİRİZ'

Oylama öncesi muhalefet partilerinin eleştirilerini yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, 3 bin 100 hak sahibinin bulunduğu her iki mahallede halkın talebinin arsa tapusu olduğu iddialarının somut...