26 / 04 / 2024

Kerim Yılmaz soruşturma

Kerim Yılmaz soruşturma

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Hazır beton üreten firmalara soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Oyak Çimento ve Çimbeton’un da yer aldığı bazı teşebbüslere yönelik soruşturma açtı.

Çimentoculara büyük darbe! 17 çimento firması için soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, özellikle deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörü için yürüttükleri incelemeler dahilinde 17 çimento firması hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Süresiz nafaka kalkıyor mu? Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan kritik açıklama geldi!

Son günlerde süresiz nafakanın kalkması ile konuşulmaya başlandı. Herkesin kafasında soru işareti bırakan süresiz nafakanın kalkıp kalkmaması ile ilgili kritik açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

Veliler bu kez iyi haber geldi! O özel okullara soruşturma açıldı!

Son zamanlarda velilerin en büyük şikayet konusu olan özel okullardaki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Rekabet Kurumu, bazı özel okullardaki keyfi fiyat artışları nedeniyle soruşturma başlattı. İşte o okullar…

Dünyaca ünlü fındık firmasına şok! Hakkında soruşturma başlatıldı

Rekabet Kurulu, Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye yönelik soruşturma açılmasına karar verdi. Söz konusu inceleme, büyük ölçüde pazar verilerine dayalı olarak ve fındık tedarik sürecinin bütün aşamalarını kapsayacak şekilde yürütülecek.

Ünlü bilet devine büyük soruşturma

En çok otobüs ve uçak bileti satılan sitelerden biri olan Obilet’e 4054 sayılı Kanun'un ihlal edilip edilmediğinin araştırılması amacıyla Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan tespitleri müzakere eden Kurul, elde edilen bulguları ciddi ve yeterli bularak, şirket hakkında soruşturm

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Kripto para borsası Binance’e soruşturma başlatıldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e soruşturma başlatıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre, soruşturmayı ABD Adalet Bakanlığı ve ABD Milli Gelirler Dairesi başlattı.

Mülkiye başmüfettişlerinden Açelya Apartmanı ile ilgili soruşturma!

Başkentte çökme riski olduğu için kontrollü yıkımına başlanan Açelya Apartmanı ile ilgili İçişleri Bakanlığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Kerim Yılmaz soruşturma Haberi

Kerim Yılmaz soruşturma

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'nde ifade verdi.

Pusula Gazetesi'nde yer alan habere göre, tedirgin tavırlarıyla dikkat çeken Kerim Yılmaz, basın mensuplarını görünce şaşkınlık yaşadı. Kozlu Belediye Meclis Üyeleri ise Zonguldak Adliyesi'ne gelerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

İDDİALAR:

1- Belediye Meclisinin 11.03.2016 tarih ve 36 sayılı kararıyla onaylanan Kozlu 1. Etap İmar Planında mevzuata aykırı hareket edildiği

2- Belediye Meclisinin 06.05.2016 tarih ve 63 sayılı kararıyla onaylanan Kozlu 2. Etap İmar Planında mevzuata aykırı hareket edildiği

3- 125 ada 272 parselde Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 56 sayılı kararı ile mevzuata aykırı plan değişikliği yapıldığı

4- Belediye Meclisinin 05.12.2014 tarih ve 166 sayılı kararıyla onaylanan Esenköy Revizyon İmar Planında 123 ada 20 parselde değerini arttırıcı şekilde...