26 / 04 / 2024

kerkük konut

kerkük konut

Irak'ta toplam 1 milyon konutluk projenin yapılacak. Projede bulunan konutların 10 bini 2 yıl içerisinde, tamamı ise 7 yıl içerisinde tamamlanacak...

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar son haftalarda bir bir konut kredisi faiz oranlarında indirime gidiyor. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? 

En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

Bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları Haziran ayında sonra ilk defa bu hafta konut kredisi faiz indirimi yapılması ile düştü. En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

En düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan bankalar!

Kredi Pazarı bankaların konut kredisi faz oranlarını ve indirimli kampanyalarını araştırdı: En düşük konut kredisi faiz oranı sunan 4 bankayı listeledi...

Kerkük Havaalanı hizmete açıldı!

Irak’ın Kerkük ilçesinde bulunan Kerkük Havaalanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2003’ten beri askeri üs olarak kullanılan havaalanı faaliyete başladı.

En düşük konut kredisi faiz oranını hangi banka veriyor?

Merkez Bankasının faiz artışından sonra konut kredisi faiz oranlarına birçok banka tarafından yeni bir güncelleme daha geldi. En düşük konut kredisi faiz oranını uygulayan banka hangisi? Kredi Pazarı araştırdı.

Kerkük'ün imarı için Türkiye'den destek talebi!

Irak Kerkük'te yaşayan Araplar, terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan bölgelerin yeniden imarı için Türkiye'nin desteğini bekliyor.

En düşük konut kredi faizini hangi banka veriyor?

Konut kredi faizleri yükseliyor. Ev almak isteyenleri zora sokan bu durumun ne zaman sona ereceği bilinmiyor. Faizler yüzde 2,19'a kadar çıktı. Peki ev almak isteyenlere ne yapacak? En düşük konut kredi faizini hangi banka veriyor?

İstanbul'da en düşük konut fiyatı Esenyurt'ta!

Türkiye Veri İşleme Merkezi'nin (TUVİMER) araştırmasına göre İstanbul'da ortalama en düşük konut metrekare fiyatı 2 bin 204 ile Esenyurt olarak açıklandı. 

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Albaraka Türk 2017’de 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdı!

Katılım bankalarının konut kredilerinin son 5 yılda iki kat artığına dikkat çeken Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, “Banka olarak 2017’de 5 bin 500 müşterimize, 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdık” diye açıklama yaptı. 

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

kerkük konut Haberi

kerkük konut

Irak Kerkük Yatırım Komisyonu Genel Müdür Yardımcısı Gazanfer Al-Beatı Türk iş adamlarını Irak'a yatırım yapmaya çağırdı. Antalya 4. Anfaş CityExpo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na katılan Al-Beatı, Irak Hükümeti'nin 1 milyon konutluk proje başlattıklarını ve ilk etapta 100 bin konut yapılacağını söyledi. Bismaya'da 8 bin dönümlük arsa üzerinde kurulacak olan projenin 10 bin konutu 2 yıl sonra, tamamı ise 7 yıl sonra...