19 / 04 / 2024

keşan yazlık kiralama

keşan yazlık kiralama

Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Öztürk, kredi çekemeyen vatandaşların sicillerine af gelirse konut satışlarının daha çok artacağını söyledi. 

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Yazlık sitelerde günlük kiralamalar nasıl engellenir? 

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında yazlık sitelerde kiralama konusunu kaleme altı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Kurban Bayramı yazlık talebini artırdı!

Yaklaşan Kurban Bayramı ile yazlık ev talebi arttı. Dört günlük bayram dönemi turizm beldelerini hareketlendiriyor.

Yazlık fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını bu yılın tatil tercihlerini de değiştirdi. Kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışan vatandaşlar yazlık villaları tercih etti. Villalara talebin artmasıyla birlikte, villa fiyatları da yüzde 150 yükseldi...

Halk Varlık Kiralama'nın genel kurul sonuçları tescillendi!

Halk Varlık Kiralama'nın 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nurol Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi! 

Nurol Varlık Kiralama tarafından 2019 yılı olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı...

Bereket Varlık Kiralama'nın genel kurul kararları tescillendi!

Bereket Varlık Kiralama'nın 20 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

keşan yazlık kiralama Haberi

keşan yazlık kiralama

Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Öztürk, bankalardaki faiz oranlarının, ev satışlarını canlandırdığı düşünülsede beklenen harektliliğin yaşanmadığını söyledi. 

Medya Keşan'da yer alan habere göre, İbrahim Öztürk borçlarını düşünmekten vatandaşın ev almaya yanaşmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Beklenen hareket olmadı. Çok ufak bir hareket var fakat insanların belli bir gelirleri olduğu için konuta ayıracak paraları yok. İnsanların sağa sola borcu var, borçları düşünmekten konut alamıyorlar ki. Kim kenara artı bir para koyabiliyor ki konut düşünsün? Sicil affı düşünülmeli. 10 müracatın 8’i geri dönüyor, vatandaş nasıl kredi alabilecek? Sicil affı olursa konut satışları artabilir.”

Keşan içinde satılan evlerin fiyatlarının en fazla 200 bin TL olduğunu söyleyen Öztürk, büyük şehirlerde faizlerin satışlara etkisi olmuş olabileceğini fakat Keşan’da bu durumun yaşanmadığını belirterek şunları söyledi:...