27 / 04 / 2024

Keten Haliç proje bilgileri

Keten Haliç proje bilgileri

Keten Haliç projesinin alanları 108 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşan projede metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar olarak hesaplanıyor.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Avan proje tasdik ücreti 2022! Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu?

Avan proje, hayata geçirilecek projenin ön hazırlığı yani taslağına deniliyor. Projenin ilk ve kesin olmayan hali avan proje olarak ifade ediliyor. Peki, Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'teki çalışmalar sürüyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar tamamlanıyor. Projede saha güvenliğinin sağlanması için revizyon çalışmaları yürütülüyor.

Haliç'e dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapılacak!

İSKİ, Haliç'i kirleten ve oksijensiz bırakan çamuru temizlemek için dip çamuru susuzlaştırma tesisi yapacak. 2018'de ilk adımı atılan proje, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygun görülürken, İstanbul Valiliği tarafından ‘ÇED raporu gerekli değildir’ kararı verildi.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Haliç Bilim Merkezi ihalesi 12 Kasım'da!

Haliç Bilim Merkezi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Kasım'da yapılacak. Proje tamamlandığında Avrupa'nın en büyük bilim merkezi olacak...

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi için çalışmalar başladı!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Haliç Bilim Merkezi ile ilgili detayları paylaştı. Avrupa’nın en büyük Bilim Merkezi olması planlanan proje için çalışmalar başladı...

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi’nin detayları belli oldu. İBB tarafından hayata geçirilecek proje onay aşamasında...

Keten Haliç proje bilgileri Haberi

Keten Haliç proje bilgileri


Büyük bir kısmını Dubai. Tunus, Kuveyt ve Katar gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcının satın aldığı Keten Haliç, 'Halicport' un karsı kıyısında yükseliyor. 


Keten Haliç projesi, 2 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde. 6 katlı, 2 blokta, 72 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen proje alanı, 108 metrekare A olan 2+1'ler ve 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşuyor. Keten İnşaat, yıllardır kişiye özel uyguladığı ücretsiz mimari danışmanlık hizmetini Keten Haliç projesinde de devam ettiriyor. 


Alanları 108 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1'lerden oluşan projede metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar olarak...